Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord biedt compensatie aan voor gemiste wedstrijden van afgelopen seizoen

12 mei 2020 10:57 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord biedt compensatie aan voor gemiste wedstrijden van afgelopen seizoen; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Feyenoord dat er een aantal opties zijn voor compensatie voor de gemiste thuiswedstrijden van afgelopen seizoen. De opties zijn bovendien afgestemd met FSV De Feijenoorder. Seizoenkaarthouders en supporters met een kaart voor een van de resterende wedstrijden krijgen vier mogelijkheden. Allereerst kunnen ze afzien van tegemoetkoming en daarmee de club steunen. Ook kan er gekozen worden voor een korting van 15% op een seizoenkaart voor komend seizoen, een voucher ter waarde van 15% van de seizoenkaart voor de online Feyenoord Fanshop of een voucher met dezelfde waarde voor Droomparken.

Voor supporters met losse tickets gelden vergelijkbare opties. Zij kunnen kiezen om ook af te zien van compensatie of ze kunnen kiezen voor een voucher ter waarde van de prijs van het ticket. Dit voucher zou voor de online Feyenoord Fanshop kunnen zijn, voor de aanschaf van losse tickets of voor Droomparken.

Supporters kunnen tot en met 15 juli hun keuze doorgeven.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

voucher droomparken fanshop seizoenkaart aanschaf afgestemd afzien allereerst doorgeven feijenoorder fsv korting tegemoetkoming vergelijkbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Gelukkig kan ik de club steunen en doe ik dat. Maar dat er figuren zoals oud-voorzitter van Het Legioen Roeland van Meerveld zijn die de steun aan de club af laten hangen van de komst van een nieuw stadion is echt volkomen bizar. Hoop niet dat er meer van zulke nep-supporters zijn!! Steun de club!!
+2/-0

1 jaar geleden
Ik heb mijn keuze doorgegeven, ik hoef geen compensatie. Ik hoop echt dat iedereen die het net zo makkelijk kan missen als ik, ook deze keuze doorgeeft.
+1/-0

1 jaar geleden
Zie ook af van compensatie, zonder voorwaarden, zoals van Meerveld bijv. stelde....
Loyaliteit is onvoorwaardelijk!!!

En laten we eerlijk zijn, kans dat onze mooie club failliet gaat is groter dan dat dat nieuwe stadion er uberhaupt Komt....
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb ook afgezien van de compensatie.
Had mijn seizoenkaart er al uit.
Al was dat niet zo, dan zou ik ook geen gebruik
gemaakt hebben van de compensatie.
Dus seizoenkaarthouders volg deze voorbeelden.
Feyenoord kan het geld goed gebruiken in deze zware tijden.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane berghuis bijlow bijtekenen boer bozenik edirin fer hanegem hendriks kokcu kuijt malacia mokum oranje owusu ramesoe rechtsbuitens romojo senesi skogen slot tekengeld til valk vooruitzicht waarnemer willykment wolfsburg zwaktebod