Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord en Bryan Linssen nog altijd niet akkoord over contract'

10 mei 2020 19:56 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord en Bryan Linssen nog altijd niet akkoord over contract"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord en Bryan Linssen nog altijd niet akkoord zijn over een contract in De Kuip. Er zit nog altijd een verschil tussen wat de club wil bieden en wat de aanvaller wil ontvangen. Vanwege de coronacrisis moet Feyenoord financieel inleveren en dat merken ook transfervrije spelers. Na enkele aanbiedingen van de club heeft het management van Linssen een tegenvoorstel gedaan waar niet over onderhandeld kon worden.

De aanvaller kan in het buitenland veel meer verdienen, dus de club moet in de ogen van zijn management met iets komen om hem tevreden te stellen. Daar komt ook bij kijken dat afgelopen jaren spelers juist zeer lucratieve contracten kregen in Rotterdam. Zo lekte uit dat Liam Kelly 600.000 per jaar krijgt, terwijl ook Luciano Narsingh een schitterend jaarsalaris kreeg. Technisch directeur Frank Arnesen wil echter af van die hoge salarissen. Daarom is er ook nog geen akkoord bereikt met Orkun Kökcü over een nieuw contract. Met Leroy Fer en Eric Botteghin lopen ook nog gesprekken over een nieuw contract. Zij zullen echter fors in moeten inleveren.

Meer op AD.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan arnesen botteghin coronacrisis fer jaarsalaris kelly kokcu kuip lekte narsingh tegenvoorstel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ja we kunnen nu éénmaal niet hetzelde betalen als de Chinezen, dus of je gaat voor de mooiste club van Nederland voetballen of je gaat heel veel geld binnen harken. Allebei gaat niet
+1/-0

3 jaar geleden
Het AD= onbetrouwbaar. De Telegraaf met vd Kraan is veel en veel beter ingevoerd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Welke krant betrouwbaar is zal me een worst wezen, zolang Feyenoord Linssen maar laat lopen. Echt; ik zie dat absoluut niet als versterking. Feyenoord kan beter een jeugdspeler de kans geven.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Toch opmerkelijk dat vrijwel iedere (jeugd)speler van Feyenoord door jou 'wordt gewogen en te licht wordt bevonden', of zonder te hebben gekregen 'er nog niet aan toe is'; maar dat je over pure middelmaat als Bryan Linssen niet verder komt dan een oordeel over de krant die over zijn mogelijke komst bericht...
+1/-0

 
3 jaar geleden
In dit geval had Gijpie een keer gelijk: uiteindelijk gaat het om een stand in voor Sinistera en die moet de komende maanden toch weer terugkomen, dus ga je geen dure speler halen van een leeftijdscategorie waar je nooit meer geld aan gaat verdienen.
+1/-0

3 jaar geleden
Het zou mij echt verbazen dat we de komende weken nieuwe spelers gaan vastleggen. Als er geen recettes en andere opbrengsten van wedstrijddagen begroot mogen worden voor komend seizoen, dan kan alleen die snavelclub financieel nog iets doen voor komende seizoen. De rest moet hopen dat er spelers verkocht worden en dan nog moeten ze allemaal snijden in de salarissen.
+1/-0

3 jaar geleden
Feyenoord moet spelers halen, die graag voor Feyenoord willen spelen. Linssen gaat voor het geld. Dan moet hij naar het buitenland gaan.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.833 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alhoewel balverlies bosz danall drukzetten geertruida grappig hancko hartman ivanusec kraaij kuijt lingr linr middenveldert milambo minteh opbouw overlopen prijskaartje santi slot sobat socrates timber vriendjespolitiek wieffer willykment yoda zerrouki