Transparent
Inloggen
Sluiten

Minister Hugo de Jonge: 'Evenementen pas over een jaar of langer heel reëel'

7 mei 2020 10:49
Foto: Pro Shots

Minister Hugo de Jonge: "Evenementen pas over een jaar of langer heel reëel"; image source: Pro Shots

Volgens minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge kan het nog wel een jaar of zelfs langer duren voordat er weer massale evenementen gehouden kunnen worden. Dat schreef hij in een brief aan de Tweede Kamer. "Dat kan eigenlijk pas weer als er een vaccin is en niemand weet hoe lang dat gaat duren", zo schrijft De Jonge. "We hopen natuurlijk op snel, maar een jaar of langer is heel reëel.

Betaald voetbalwedstrijden met publiek wordt ook gezien als evenement. Woensdagavond werd al duidelijk dat betaald voetbal vanaf 1 september weer mogelijk is mits het coronavirus onder controle blijft.




Tags

minister brief coronavirus evenement vaccin volksgezondheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als we pech hebben, kan dat nog lang gaan duren. Hopelijk komt Feyenoord met een creatieve oplossing voor de vaste seizoenkaarthouders. Bijvoorbeeld gratis naar de wedstrijden kijken op fox Eredivisie op je tv voor de periode, dat er zonder publiek gespeeld gaat worden. Afwachten dus.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Waarom moet Feyenoord er voor zorgen dat jij en ik gratis naar Fox kunnen kijken?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Gelet op de huidige situatie (mogelijk meerdere jaren zonder publiek) lijkt het me reëel dat je je naam beter kan wijzigen in 'pechvogel'...
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Lekker hoor, dat word een jaar zonder publiek spelen.
+1/-0

3 jaar geleden
Dit kabinet van hoofdzakelijk VVD en CDA wil met het oog op de verkiezingen in 2021 conservatief = zeer behoudend = overkomen. Op die manier hopen ze een deel van de overgelopen rechtse kiezers van vooral PVV en FvD weer aan zich te binden.

Er zijn geen andere belangen te verzinnen waarom ze als enige land in Europa kiezen voor deze strategie.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zodra er in Duitsland en Engeland een maand zonder problemen met publiek is gespeeld, kunnen ze dat hier echt niet tegen houden tot er een vaccin is hoor.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ook in die landen zal er niet voor publiek worden gespeeld voordat er een vaccin is. Zelfs niet in het doorgaans lakse Italie en Spanje . ik bedoelde ook dat Nederland als eerste land dit heeft aangegeven , maar spoedig zullen er meer volgen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dan zijn wij toch niet het enige land in Europa met deze strategie?
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda