Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Laten we allemaal hopen dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft'

4 mei 2020 16:22 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Laten we allemaal hopen dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft"; image source: Pro Shots

Dick Advocaat hoopt komend seizoen te kunnen beschikken over Steven Berghuis. Dat gaf hij maandag aan op een persconferentie en was te zien op de website van RTV Rijnmond. "Hij heeft het fantastisch gedaan in de tweede helft van het seizoen. Hij is de belangrijkste speler van het elftal. Ik hoop natuurlijk dat hij blijft", aldus Advocaat. "Hij is daar heel straight en eerlijk in. Hij hoeft niet weg, maar als er iets interessants voor hem komt gaat hij er over nadenken. Dat begrijp ik ook wel."

Advocaat ging verder: "Je moet je wel afvragen of de rol die hij bij Feyenoord krijgt ook bij andere ploegen krijgt, die vrijheid in zijn spel. Dan is hij een lust om te zien spelen. Laten we allemaal hopen dat hij bij Feyenoord blijft."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

advocaat berghuis interessants lust rijnmond straight

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik hoop helemaal met Advocaat mee, in vorm is Berghuis ontzettend goed en belangrijk voor Feyenoord, mits hij zijn zelfbeheersing kan bewaren😎
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg