Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord in gesprek met spelersgroep over inleveren salaris'

1 mei 2020 19:01 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord in gesprek met spelersgroep over inleveren salaris"; image source: Pro Shots

De clubleiding van Feyenoord gaat in gesprek met de spelersgroep om te vragen om salaris in te leveren. Dat bevestigt algemeen directeur Mark Koevermans tegenover het Algemeen Dagblad. De club verwacht twintig tot dertig procent in te moeten leveren op de begroting. "We begroten zonder thuispubliek tot het einde van het kalenderjaar", aldus Koevermans. "Maar het is duidelijk dat we moeten inleveren. De spelers, de directie en de technische staf uiteraard ook."

Meer op AD.nl




Tags

koevermans begroten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik denk dat dit voor de club erg moeilijk gaat worden en dat de goede spelers die nu in de fase zitten zal ik blijven bij Feyenoord of een stap hogerop gaan juist gaan beslissen weg te gaan.
Wie wil er nu salaris inleveren, zoveel verdienen de meeste spelers niet hoor bij Feyenoord, er zijn een paar grootverdieners, maar voor de rest valt het allemaal wel mee zoveel ik door de tijd heeft gelezen en gehoord.
En mijn mening is dat de overheid moet bijspringen, voetbal is toch voor heel veel mensen in Holland een belangrijke hobby en veel mensen kijken en volgen deze sport op de voet. Er zitten zoveel mensen in de stadions, Holland heeft het toch al zo moeilijk in Europa die veel meer geld kunnen uitgeven als Hollandse clubs.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.440 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda