Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dirk Kuyt wil nog steeds hoofdtrainer van Feyenoord worden'

1 mei 2020 00:09 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Dirk Kuyt wil nog steeds hoofdtrainer van Feyenoord worden"; image source: Pro Shots

Een week geleden werd bekend dat Dirk Kuyt komend seizoen nog niet de hoofdtrainer van Feyenoord zal zijn omdat het contract met Dick Advocaat met een seizoen werd verlengd. Het Algemeen Dagblad meldt dat Kuyt nog altijd hoopt om voor de groep te mogen staan. Technisch directeur Frank Arnesen dacht daarom de ideale oplossing gevonden te hebben. Kuyt zou aankomend seizoen de hoofdtrainer worden van Feyenoord onder 21, maar dat aanbod heeft hij naast zich neergelegd.

Afgesproken is nu dat hij hier en daar binnen de jeugdopleiding gaat aanschuiven en meelopen en dat mag hij ook bij het eerste elftal. Bovendien zal hij dit afwisselen met het kijken bij clubs in het buitenland. Dit alles moet er voor zorgen dat Kuyt klaar is om Advocaat te vervangen op moment als hij vertrekt.
Tags

kuyt advocaat aanschuiven afwisselen arnesen meelopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
We willen allemaal wel eens wat. Het trainersvak ik een ervaringsvak. Eerst maar eens als assistent bij Willem2 aan de slag.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki