Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Wolf: 'Ik denk echt dat we langzaam weer licht aan het einde van de tunnel zien'

27 april 2020 12:00 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

John de Wolf: "Ik denk echt dat we langzaam weer licht aan het einde van de tunnel zien"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft John de Wolf aan blij te zijn toen hij het nieuws hoorde dat Dick Advocaat en Cor Pot hun contract bij Feyenoord hadden verlengd. "Toen Feyenoord Advocaat en Cor Pot een jaar langer vastlegde, voelde ik echt de energie in mijn lijf", aldus De Wolf. "Dat veld op, dacht ik, wetende dat het nog niet kan. Dat uitbundige is een beetje uit de mens verdwenen. Pas als we dat weer terughebben, is deze crisis voorbij."

De oud-verdediger stopte direct met zijn carrière als speler na het overlijden van zijn vader, maar mist het nu wel om als trainer op het veld te staan bij Feyenoord. "Nog even volhouden, denk ik dan. Als alles goed is, spelen we vanaf 1 september weer wedstrijden", zo geeft hij aan. "Dat is nog vier maanden, maar we hebben in elk geval weer een punt om ons op te richten. Ik denk echt dat we langzaam weer licht aan het einde van de tunnel zien. En dat werd ook wel tijd."




Tags

wolf tunnel advocaat lijf terughebben uitbundige vastlegde volhouden wetende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg