Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark Koevermans: 'Voor Feyenoord goed als dit uiteindelijk de uitkomst is'

24 april 2020 22:08 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Mark Koevermans: "Voor Feyenoord goed als dit uiteindelijk de uitkomst is"; image source: Pro Shots

Algemeen directeur Mark Koevermans is tevreden met de uitkomst van de beslissing van de KNVB. Tegenover de officiële website van Feyenoord geeft hij aan nog wel een slag om de arm te houden wat betreft het Europese ticket voor de groepsfase van de Europa League. "Uiteindelijk gaat de UEFA hier over en zal, net als voor alle andere Europese tickets, uiterlijk 27 mei beslissen", aldus Koevermans. "Niks is dus nog zeker. Het zou voor Feyenoord natuurlijk goed zijn als dit uiteindelijk ook de uitkomst is. Europese wedstrijden spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van onze spelers en voor de uitstraling en de financiën van de club."

Koevermans gaat verder: "Aan de andere kant blijft het ontzettend jammer dat we de competitie zo moeten beëindigen. We zaten in zo’n geweldige flow, dat ik me in elk geval altijd zal blijven afvragen wat er nog mogelijk was geweest als we de competitie gewoon hadden kunnen afmaken. En dat we de bekerfinale niet kunnen spelen is al net zo zuur. Uiteindelijk voetballen we om prijzen te winnen en daar waren we weer heel dichtbij."

Feyenoord heeft zich niet bemoeid met de discussie over promotie en degradatie. "Het is niet onze rol om te beslissen over het lot van een collega-club", zo geeft Koevermans aan. "Vandaar dat we ons daar net als veel andere clubs hebben onthouden van stemmen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

koevermans bekerfinale bemoeid degradatie knvb lot onthouden promotie uefa uitstraling zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris