Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dirk Kuyt legt aanbieding als coach voor Onder 21-team naast zich neer'

21 april 2020 22:58 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Dirk Kuyt legt aanbieding als coach voor Onder 21-team naast zich neer"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Dirk Kuyt een aanbieding van Feyenoord om trainer te worden van het nieuwe Onder 21-elftal naast zich neer heeft gelegd. De huidige trainer van Feyenoord onder 19 wil komend seizoen benutten door zoveel mogelijk rond te kijken op verschillende trainingsvelden. Dit zal hij doen bij Feyenoord bij de jeugd en het eerste elftal als ook bij verschillende clubs in het buitenland.

Meer op AD.nl




Tags

kuyt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Kuit heeft voor mij nog zeker niet bewezen een goede trainer te zijn dus als hij zich elders wil en kan ontwikkelen, prima toch.
+1/-0

4 jaar geleden
Dirk "Hollywood" Kuyt zoals we hem kennen : liever de gevierde jongen zijn op trainingsvelden in het BUITENLAND , dan het trainen van de jonge talenten waarvoor hij is aangesteld.

Bah Dirk !
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het probleem met 'Jongens van de club' is dat je ze enerzijds tot in de lengte van dagen voor de club wil behouden. Echter, je kan bij Feyenoord slechts tot op zekere hoogte ontwikkelen en kennis vergaren. Het is slechts één (kant van het) verhaal en door kennis te nemen van structuren, werkwijzes en technieken bij andere clubs kun je écht een goede, eigen vise ontwikkelen en Feyenoord verder helpen.

Ik juich dan ook van harte toe dat Kuijt zijn vleugels uitslaat. Laat hem in godsnaam een paar jaar (jeugd) trainen of assisteren bij Liverpool of andere clubs die hem willen hebben. Laat hem desnoods zelfs bij andere sportploegen meelopen, zoals Jumbo-Visma ofzo. Daar worden all partijen (Kuijt zelf, en Feyenoord) alleen maar beter van áls hij ooit terugkeert.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het trainersvak is een ervaringsvak. Laat hem dat opdoen. Dan kunnen we zijn capaciteiten beoordelen.
+1/-0

4 jaar geleden
Kuyt wilde toch Martin van Geel opvolgen? Dan kan hij beter bij Willem2 rond gaan kijken.
+1/-0

4 jaar geleden
Eerst mar ervaring op doen mij een amateur (topclub.
Quick boys of Noordwijk. Is vlak bij hem in de buurt.
Over stappen naar het grotere werk kan altijd nog.
Hij is nog jong.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.415 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki