Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Verbod op betaald voetbal tot 1 september

21 april 2020 19:00
Foto: Pro Shots

<b>Bevestiging: Verbod op betaald voetbal tot 1 september</b>; image source: Pro Shots

Minister-president Mark Rutte heeft dinsdagavond op een persconferentie bevestigd dat er de komende tijd geen betaald voetbal mogelijk is in Nederland. "Tot 1 september zijn er geen evenementen mogelijk", aldus Rutte. "Wij kunnen op dit moment de risico's nog niet aan die dat met zich meebrengt. Dat betekent ook definitief geen betaald voetbal tot 1 september."

De UEFA geeft ondertussen aan voetbalbonden nog steeds sterk te adviseren om de eigen competitie en beker af te maken, maar begrip heeft dat er enkele speciale gevallen zullen zijn. De Europese voetbalbond werkt ondertussen aan richtlijnen voor het deelnemen aan de Europese toernooien indien de nationale competitie en/of beker niet afgemaakt kunnen worden. Donderdag zal de UEFA hierover meer bekend gaan maken.




Tags

rutte uefa meebrengt minister nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mark Rutte kijkt hier alsof hij zich heeft laten afzuigen door Gordon...
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.431 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters persie ron schreuder slot stengs stuivenberg timber twente yoda zeroukki