Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Dick Advocaat ook komend seizoen trainer van Feyenoord

21 april 2020 17:20 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Dick Advocaat ook komend seizoen trainer van Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website bekend gemaakt dat Dick Advocaat ook komend seizoen de hoofdtrainer van de club zal zijn. Met de 72-jarige trainer is een akkoord bereikt over nog een seizoen. De trainer vindt het goed dat zijn contract is verlengd bij deze prachtige club. "Zeker de afgelopen gekke weken merkte ik hoe gedreven ik nog ben en hoe enorm veel zin ik heb om door te gaan als trainer/coach. We waren hier bij Feyenoord tot alles stil kwam te liggen met elkaar met iets moois bezig, er begon binnen de ploeg echt iets te ontstaan", aldus Advocaat. "Dat wil ik, dat willen we als staf en selectie afmaken. De club wil dat ook graag, dus daar gaan we voor, ondanks de vele onzekerheden die er op dit moment zijn."

Technisch directeur Frank Arnesen is blij met de contractverlenging van Advocaat. "Het is natuurlijk fantastisch dat we Dick nog een seizoen aan ons kunnen binden", zo geeft hij aan. "Onder zijn leiding hebben we gedurende het seizoen de weg naar boven weer weten te vinden én bovendien de finale van de KNVB Beker bereikt. We waren onder leiding van Dick echt bezig met een fantastische serie die door de corona-maatregelen helaas voorlopig is onderbroken. Wanneer we weer kunnen gaan voetballen is onduidelijk, maar als het moment komt moet je er als club klaar voor zijn. En dat begint wat mij betreft met het vastleggen van een heel goede trainer."

Komend seizoen zullen Said Bakkati, Cor Pot en John de Wolf wederom als assistent-trainers van Advocaat gaan fungeren.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

advocaat arnesen bakkati corona gekke knvb onderbroken onzekerheden wolf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Fantastisch nieuws. Dick wilt natuurlijk het seizoen op de juiste manier beëindigen! En voor de zoveelste keer blijkt dat DIE SNOR geen inside info heeft en maar raak lult!
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi!!
Nu maar eens kijken of zijn wensen ingewilligd worden....
wie komt er en wie blijft er...
+1/-0

3 jaar geleden
De beste trainer op dit moment voor deze selectie, benieuwd hoe de selectie er uitziet bij de start van de nieuwe jaargang, wanneer dat ook moge zijn.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg