Transparent
Inloggen
Sluiten

Kalou vertrekt met goed gevoel, maar moet eerst Ivoorkust nog langs Zuid-Afrika leiden

19 juni 2003 22:21

Verslaggever: K

Voor een Feyenoorder is het seizoen nog niet afgelopen. Aanstaande zondag speelt Bonaventura de voor Ivoorkust uiterst belangrijke interland tegen Zuid-Afrika. De wedstrijd wordt gespeeld voor kwalificatie voor de African Nations Cup. Slechts een land kan doorgaan in de poule van Ivoorkust en Zuid-Afrika. De aanvaller van Feyenoord komt aan de andere kant Ajacieden Pienaar en Mokoena tegen. Pienaar waarschuwde zijn collega's inmiddels al voor acties van Kalou.

De rechteraanvaller van Feyenoord kwam volgens berichten al persoonlijk tot een akkoord met het Franse Auxerre. Deze week zouden onderhandelingen tussen de clubs plaatsvinden. Witte rook is er echter nog niet. Afgaande op uitlatingen in Fraternite Matin in Ivoorkust twijfelt Kalou niet meer aan een overstap. 'Ik vertrek met een goed gevoel bij Feyenoord. Ik moet toegeven dat er ups and downs waren zijn, maar de goede momenten en de prijzen blijven me bij.' Kalou had zelf een voorkeur voor Spanje, maar het wordt dus Frankrijk. Volgens de bondscoach van Ivoorkust een goede keuze omdat Auxerre coach Guy Roux altijd scherp zal zijn op Kalou. Volgens Nouzaret heeft Kalou constante druk van de coach nodig om te blijven presteren en niet in te zakken.

Maar eerst volgt de cruciale interland tegen Zuid-Afrika. In woord is Kalou er in ieder geval klaar voor om er te staan voor zijn ploeg en land.

Meer op




Tags

kalou ivoorkust afrika auxerre pienaar african bonaventura constante frankrijk fraternite guy kwalificatie matin mokoena nations nouzaret rechteraanvaller rook roux twijfelt waarschuwde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena gimenez gio kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wehave wieffer