Transparent
Inloggen
Sluiten

'Buitenlandse interesse voor Marouan Azarkan'

21 april 2020 16:11 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Buitenlandse interesse voor Marouan Azarkan"; image source: Pro Shots

Opnieuw dreigt een groot talent van Feyenoord te vertrekken. Voetbal International meldt namelijk dat Marouan Azarkan in de nadrukkelijke belangstelling staat van Werder Bremen en Hoffenheim en ook nog een aantal andere clubs uit verschillende competities. Azarkan hoorde onder Jaap Stam nog bij de A-selectie, maar werd na de komst van Dick Advocaat weer terug gezet naar de jeugd. De aanvaller wordt gezien als een groot talent en heeft nog een contract tot 2021. Advocaat gaf eerder al aan dat Azarkan nog niet goed genoeg is voor een plek in de A-selectie.

Tegenover VI heeft zaakwaarnemer Ali Dursun bevestigd dat er interesse is voor Azarkan. "Maar het is allemaal nog heel vroeg en we leven in onzekere tijden", zo geeft hij aan. "Daarbij heeft Feyenoord ook nog wat te zeggen, want hij heeft nog een doorlopend contract. Maar voor die jongen is het fijn dat hij blijkbaar niet is vergeten."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

azarkan marouan advocaat ali bremen doorlopend dursun hoffenheim stam werder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als het werkelijk een talent is dan zou Feyenoord hem moeten proberen te behouden, dat brengt later weer geld op voor de club.
Ik ken hem niet, vroeger ging ik nog kijken naar de jeugd maar nu niet meer.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woningbouw yoda