Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord meldt zich bij transfervrije Bryan Linssen voor eerste verkenning

19 april 2020 12:04 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord meldt zich bij transfervrije Bryan Linssen voor eerste verkenning; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Bryan Linssen in de belangstelling staat van Feyenoord. De club heeft zich voor een eerste verkenning al gemeld bij de aanvoerder van Vitesse. De aanvaller heeft een aflopend contract en is daarom transfervrij op te pikken, al heeft hij ook een contractaanbieding van Vitesse ontvangen.

Linssen is afgelopen maanden al door veel clubs benaderd over een overgang en heeft daarbij ook forse salarissen aangeboden gekregen. De aanvaller is gestreeld door de interesse van Feyenoord, maar wel ook weten wat zijn perspectief in De Kuip zou zijn. Vooralsnog wil de Limburger alle ontwikkelingen afwachten. Een concreet bod heeft Feyenoord nog niet uitgebracht.

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan verkenning vitesse contractaanbieding gestreeld kuip limburger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zinloze investering, als hij niet slaagt brengt hij sowieso niet veel meer op.
Transfervrij dat dan wel maar zal een niet onaanzienlijk hoog salaris willen ontvangen.
Investeer in jeugd ipv spelers voor alleen de korte termijn.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Volledig eens! Iemand van die leeftijd gaat geen échte stappen meer maken, en voor nu is het leuk voor een subtopper. Maar het is te vaak 'net niet'.

Zo'n speler zou je kunnen halen voor de breedte, maar daar zie ik liever dat jeugd een kans gegeven wordt.

Risico is dat een jeugdspeler nog weleens een drie of een vier haalt, en Linssen waarschijnlijk niet. Maar meer dan een klein zesje wordt het ook niet, terwijl een jeugdspeler wel kan doorgroeien naar een stabiele 6.5/7 en daarmee een goede Feyenoord speler kan worden.

Lekker laten lopen, zo'n Linssen. Spelers uit de subtop/middenmoot alleen halen als er écht nog rek in zit, in de leeftijd tot 23/24 jaar max. De tijden van Kees van Wonderen, Paul Bosvelt, etc. zijn voorbij. En trouwens, dat waren andere spelers voor andere posities.
+2/-0

1 jaar geleden
Leren ze dan helemaal niets daar? De volgende Larsson....
+2/-0

1 jaar geleden
Laat maar komen. Intelligente speler, kunnen we goed gebruiken.
+1/-0

willem van Hanegem (geschorst)
1 jaar geleden
Mooi hoor scoort altijd en Haps gaat naar Fc Krasnodar ( althans die willen hem 10 miljoen??)
+1/-0

 
1 jaar geleden
vrij weinig risico.
Contract voor 3 jaar geven, na 1 of 2 jaar verkopen aan de zandbak.
Met een beetje geluk gaan we er nog plezier aan beleven ook!
Verder zie/hoor ik vele namen voorbij komen.. ben benieuwd.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
We moeten het risico niet bagatelliseren, indirect is het risico met het vastleggen van deze speler aanzienlijk is mijn ogen. Het is namelijk een speler die een plek inneemt in de selectie en die salaris betaald krijgt.

Mocht Feyenoord eindelijk beginnen met een Jong Feyenoord in de voetbalpyramide, is Linssen daar te oud voor. Hij zal dus altijd tot de kerngroep van het eerste elftal moeten behoren, ook al blijkt hij niet goed genoeg. Hij zal geen stappen meer maken, en zich waarschijnlijk niet in de kijker spelen waardoor Feyenoord hem gemakkelijk weer doorverkoopt.

Voor zijn salaris kun je een talent van buitenaf vastleggen (excl. transfersom, dat wel) of twee talenten vanuit de jeugdopleiding.

De club heeft dit soort 'kansen' iets te vaak gepakt, en te vaak zit men er te lang aan vast. Voorbeelden zijn legio.

Ik had gehoopt dat Feyenoord juist een nieuwe weg was ingeslagen, en zich meer internationaal gaat orienteren op jongere spelers die enige restwaarde vertegenwoordigen. Bryan Linssen is het compleet tegenovergestelde hiervan, en ook niet het soort speler dat de jongere, internationale talenten nodig hebben op zich aan op te trekken. Daarvoor is hij als aanvaller te veel met zichzelf bezig, en is hij te wisselvallig voor de echte top.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad is zonder meer een leuke speler voor de sub top, verwacht eigenlijk van Feyenoord dat ze weer naar de echte top willen, Linssen is daar toch echt niet de meest geschikte speler voor.
Een gevalletje Larsson, goed bij Heerenveen, te licht voor Feyenoord hoewel die in potentie nog wel een zeer goede voetballer is.

Niet doen dus lijkt mij.
+1/-0

1 jaar geleden
91% van de spelers die de overstap van Vitesse naar Feyenoord maakten , mislukten. Dat gedijt om een of andere reden niet.
Nou , moet ik dan maar zeggen dat Linssen de uitzondering gaat zijn ? ! ?
+1/-0



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws




Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment