Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'We zijn op de hoogte van de belangstelling voor Orkun Kökcü'

18 april 2020 12:52 - ABC
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "We zijn op de hoogte van de belangstelling voor Orkun Kökcü"; image source: Pro Shots

Orkun Kökcü is al meerdere malen gelinkt aan een overstap naar een buitenlandse topclub. In gesprek met het Spaanse ABC geeft technisch directeur Frank Arnesen aan op de hoogte te zijn van de belangstelling voor de middenvelder, onder meer van Sevilla. "Zij hebben zich nog niet bij ons gemeld. Er is nog niets officieel en dat wil ik graag duidelijk maken", aldus Arnesen. "We zijn op de hoogte van de belangstelling omdat zijn zaakwaarnemer dat ons verteld heeft. We hebben hem een paar keer gesproken en hij liet ons weten dat er vier clubs zijn, waaronder Sevilla."

Als het aan Feyenoord ligt, blijft de middenvelder echter in De Kuip. "We hebben zijn zaakwaarnemer verteld dat die interesse mooi is, maar dat het onze bedoeling is zijn contract te verlengen", geeft Arnesen aan. "Hij heeft nog een contract tot 2023 en wij willen die met twee jaar verlengen, tot 2025. We zijn daarover met zijn zaakwaarnemer in gesprek."

Meer op ABC




Tags

arnesen kokcu sevilla kuip malen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dat zou echt magistraal zijn tot 2025. Ik zou in deze crisistijd (anders eigenlijk ook) sowieso Bryan Linssen transfervrij vastleggen. Larsson is weg, Sinistera afwachten wanneer terug en fit. Super rendement voor buitenspeler (beste sinds 2010 op Luuk de Jong na). Goede gozer, wil zelf graag.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 34.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bazoumana boekjaar ceo danall dtk dubbelq feedshare haalbaarheid hwang kloese kuip middenveldert migratie milambo onderhoud oranje priske renovatie sem skov smal sobat soldaten steijn timber toure wieffer willykment zechiel