Transparent
Inloggen
Sluiten

Volendam vervangt Excelsior in Eredivisie

19 juni 2003 22:03

Verslaggever: K

Het was na drie duels in de nacompetitie eigenlijk al beslist, maaar vandaag kreeg Excelsior de definitieve nekslag. De satellietclub met talenten van Feyenoord zal het volgende seizoen weer in de eerste divisie moeten doen. Excelsior werd in de nacompetitie te laat wakker. Na overwinningen in het vierde en vijfde duel won Excelsior ook het laatste duel met 2-1 van Emmen. Excelsior eindigde daardoor op negen punten. Qua doelsaldo kwam het de ploeg uit Emmen niet meer voorbij. De overwinning deed toch al niet meer ter zake omdat Volendam zelf wist te winnen van Heracles en daardoor met 12 punten niet meer te achterhalen was voor de Rotterdammers.

Meer op




Tags

excelsior volendam emmen eredivisie nacompetitie heracles maaar nekslag satellietclub wakker zake

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda