Transparent
Inloggen
Sluiten

'Toptalent Lamare Bogarde in belangstelling van Europese top'

13 april 2020 12:46 - Football Insider
Foto: Pro Shots

"Toptalent Lamare Bogarde in belangstelling van Europese top"; image source: Pro Shots

Volgens het doorgaans betrouwbare Football Insider staat Lamare Bogarde in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. Vooral Tottenham Hotspur zou vol voor de komst van de 16-jarige verdediger uit de jeugdopleiding van Feyenoord gaan. Ondanks dat het nog onzeker is hoe de transfermarkt er uit gaat zien vanwege het coronavirus, zou de Engelse grootmacht Bogarde snel vast willen leggen. Vanwege zijn leeftijd zou hij vrij goedkoop vast te leggen zijn.

Ook Borussia Dortmund, Schalke '04, Juventus en AC Milan hebben belangstelling getoond voor de jeugdinternational. Lamare Bogarde is het jongere broertje van Melayro Bogarde, die vorig jaar de overstap maakte van Feyenoord naar het Duitse TSG 1899 Hoffenheim.

Meer op Football Insider




Tags

bogarde lamare broertje coronavirus dortmund hoffenheim insider jongere juventus melayro milan schalke tottenham tsg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Als je dit leest vraag ik me soms wel eens af waar je eigenlijk je opleiding Voor in stand houdt, als de talenten echt goed zijn vertrekken ze al voor ze echt doorbreken, van waarde zijn voor het eerste en geld opleveren.
Bizar eigenlijk.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik vraag mij af wat is er mis met de jeugdopleiding, is er te weinig toekomst voor de goede (jeugd) spelers ?

Het is ook vreemd hoor dat dit zomaar kan, je volgt je jeugdopleiding bij je club en op hele jonge leeftijd vertrek je weer naar een grote club, waar wij in Holland niet tegen op kunnen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ja, wij halen ze weg bij jeugdopleidingen rechterrijtje Eredivisie, de Top 3/4 haalt ze bij elkaar weg en het buitenland weer bij ons. Onvermijdelijk volgens mij. Als die gasten niet inzien dat ze beter eerst basisspeler kunnen worden hou je ze nooit vast want bij elke regel vinden ze wel een oplossing. Maak mij veel meer zorgen over onze jeugdopleiding in algemene zin; was die Grootscholten nou een weggooier of had hij deels gelijk en zit er bij ons teveel ouwe hap (Adriaanse, Taument etc) die geen topsportklimaat leveren?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat maakt niet uit, het is inmiddels wel duidelijk dat deze jeugdspeler om zich heen aan het kijken is. Dat is ontzettend jammer, maar je houdt het niet tegen. Nooit.

Natuurlijk wil je liefst dat de volgende van Persie als jeugdspeler van Feyenoord de club trouw blijft, doorbreekt in de Kuip (of een volgend stadion) en dan nog jaren bij Feyenoord speelt. Maar dat is allang niet meer realistisch. Je moet er alles aan doen om zulke grote talenten voor de club te behouden, maar de vraag is of Lamare tot die categorie behoort. De toekomst zal het uitwijzen.


Uiteindelijk moet je hopen dat zo'n jongen zodanig goed is geweest dat teamgenoten zich aan hem hebben kunnen optrekken, en zo dadelijk als hij echt vertrekt eraan toe zijn om uit zijn schaduw te treden. En dat je de jaren dat je in hem geinvesteerd hebt als club op die manier enigszins kan rechtvaardigen.

Of je houdt op die manier jezelf voor de gek. Maar goed, dat is ook niet erg. Je moet toch blijven investeren in je jeugdopleiding. Iedere jeugdspeler die naar een topclub vertrekt zou juist een stimulans moeten zijn om nog harder met de anderen aan de slag te gaan.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki