Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt op Dirk Kuyt als trainer van nieuwe Onder 21-ploeg'

11 april 2020 20:38 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt op Dirk Kuyt als trainer van nieuwe Onder 21-ploeg"; image source: Pro Shots

Als het aan Feyenoord ligt, wordt Dirk Kuyt de nieuwe trainer van Feyenoord onder 21. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Die ploeg zal vanaf komend seizoen gaan deelnemen aan een nieuwe beloftencompetitie en Kuyt wordt gezien als de droomkandidaat. De huidige trainer van Feyenoord onder 19 heeft nog niets daarover toegezegd. Aanvankelijk leek het de bedoeling dat Kuyt vanaf komend seizoen zou toetreden tot de technische staf van de A-selectie, maar nu de kans levensgroot is dat Dick Advocaat nog een seizoen blijft met Cor Pot als zijn rechterhand, is er voor de Katwijker geen plek.

Feyenoord zou Dylan Vente willen gebruiken als spits van het Onder 21-team. De aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis voor RKC. Ondanks dat hij 18 wedstrijden speelde dit seizoen, scoorde hij nog niet. Ook Achraf El Bouchataoui, Jordy Wehrmann en Ian Smeulers zouden voor dat team kunnen spelen. Dat drietal speelt nu op huurbasis voor FC Dordrecht. Volgens het AD is het echter de vraag of de vier spelers zelf interesse hebben in een stap terug.

Jeugdspeler Avery Appiah vertrekt deze zomer naar Ajax. Dat heeft hij zelf bekend gemaakt via Instagram. Jeugdtrainer Dennis te Braak vertrekt ook bij de club. Ondanks dat hij doorgeschoven kon worden als trainer van Feyenoord onder 17 vertrekt hij uit Rotterdam. Volgens het AD is het de verwachting dat hij naar NEC gaat.

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

kuyt achraf advocaat appiah avery beloftencompetitie bouchataoui braak dordrecht jeugdspeler katwijker levensgroot rkc smeulers toetreden vente wehrmann

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Laat Kuyt eerst maar eens 2 jaar succesvol 'n subtopper uit Jupiter League trainen ;-)
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Het AD en echte (?) info.....alleen maar voor de bühne, want zij hebben geen info en gokken, net zoals Krabbendam. De enige met echte info is Marcel vd Kraan ( Telegraaftelesport)
+1/-0

4 jaar geleden
Man man man wat een bagger lees je hier toch.. Nu zou De Telegraaf van Valentijn Driessen ( alias Koning Duimzuiger , omdat FOX gecompenseerd zou moeten worden waar haal je die flauwekul en onzin vandaan ? ) de kwaliteitskrant zijn met echte info ?

Wat betreft Dirk "Hollywood" Kuyt : als hij nu denkt zijn persoonlijke bv'tjes aan de kant te kunnen zetten voor deze job dan probeer het maar .
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.360 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda