Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt op langer verblijf Steven Berghuis'

11 april 2020 10:55 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt op langer verblijf Steven Berghuis"; image source: Pro Shots

Als het aan Feyenoord ligt, blijft Steven Berghuis ook komend seizoen in De Kuip. Dat gaf Martijn Krabbendam aan bij Veronica Inside. "Ze hopen dat Steven Berghuis blijft. Hij was toch wel de man om te verkopen deze zomer", aldus Krabbendam. "PSV wilde hem vorig jaar al hebben voor 15 miljoen euro, maar Feyenoord wilde niet eens praten. Berghuis heeft in zijn contract laten opnemen dat hij behalve de best betaalde speler in de selectie is met een bijna Ajax-achtig salaris, dat als er een club komt met een marktconform club Feyenoord niet moeilijk gaat doen. Die afspraak ligt er nu."

Krabbendam ging verder: "Je kunt je afvragen of er nog veel transfers plaats zullen vinden in deze situatie. Feyenoord hoopt juist dat Berghuis blijft, want dat zou ook meteen een goed signaal voor komend seizoen zijn."

De journalist van Voetbal International verwacht dat Feyenoord zich dit keer schappelijk zal opstellen als er 15 miljoen euro wordt geboden. De aanvaller heeft daarbij geen interesse in een transfer binnen Nederland. "Anders was hij vorig jaar al weggegaan. PSV had echt plannen met hem en zag in hem de ontbrekende schakel", zei hij daarover. "Hij is daar niet voor gevallen. Hij wilde bij Feyenoord blijven. Dan ga je niet een jaar later wel. Als hij vertrekt, dan is het naar het buitenland."




Tags

berghuis krabbendam achtig kuip marktconform nederland schakel schappelijk veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
MISTER aanames, veronderstellingen etc. Krabbedandam die nooit info heeegt, maar dit wel als waarheid verkondigt. Opendeurenpik!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda