Transparent
Inloggen
Sluiten

Martijn Krabbendam: 'Ik denk dat Dick Advocaat blijft'

11 april 2020 10:48 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Martijn Krabbendam: "Ik denk dat Dick Advocaat blijft"; image source: Pro Shots

Martijn Krabbendam verwacht dat Dick Advocaat ook komend seizoen trainer van Feyenoord is. Dat gaf de Feyenoord-watcher van Voetbal International vrijdagavond aan in Veronica Inside. "Rob Jansen gaat binnenkort naar Feyenoord om te praten over een aantal spelers die hij daar onder contract heeft. Denk dan bijvoorbeeld aan Leroy Fer, waar Feyenoord een optie op heeft die ze ongetwijfeld gaan lichten. De situatie van Dick wordt dan ook meegenomen en ik denk dat hij blijft", aldus Krabbendam. "Hij bemoeit zich al met de voorbereiding van komend seizoen, voor zo ver dat nu gaat. Hij denkt na over de invulling van de selectie. Dat doe je niet als je besluit om te stoppen."

De analisten aan tafel hebben hun twijfels of Advocaat wel door zal gaan. "Met deze selectie ga je never nooit van je leven 16 wedstrijden achter elkaar winnen. Er moet wat bij", zei Hans Kraaij jr. "Ik denk dat Advocaat juist zal hopen dat Berghuis voor 15 miljoen verkocht gaat worden. Hij zal het nooit beter kunnen doen dan dit jaar."

Johan Derksen verwacht echt dat Advocaat zal stoppen. "De versterkingen zie ik niet komen. Als je Berghuis voor 15 miljoen verkoopt, gaat er nog een deel voor de makelaar af en dat bedrag komt ook in delen. Dan kun je niks kopen", zo gaf Derksen aan. "Hij zal perspectief willen zien. Wat er nu bij Feyenoord gebeurt is een wonder."




Tags

advocaat krabbendam berghuis derksen bemoeit fer hans jansen kraaij makelaar veronica wonder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg