Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosvelt met Oranje naar winst

21 juni 2000 22:49

Verslaggever: RvN

Nederland heeft ook zijn derde wedstrijd op Euro'2000 winnend afgesloten. Van Frankrijk werd met 3-2 gewonnen. Van te voren was alle spanning eigenlijk al van de wedstrijd doordat beide ploegen zich al gekwalificeerd hadden. Nederland wilde daarbij winnen zodat ze in Nederland konden blijven voor het vervolg van het toernooi, Frankrijk verliezen om in Belgie te kunnen blijven. Aan beide kanten speelden dan ook een aantal reserve spelers mee. Verrassend was dat paul Bosvelt in de basis stond als rechtsback. Een beloning voor zijn goede spel van de afgelopen maanden. Kluivert, Frank de Boer en Zenden waren de doelpuntenmakers.

Meer op
Tags

bosvelt nederland frankrijk oranje belgie boer gekwalificeerd kluivert zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer