Transparent
Inloggen
Sluiten

'Fox Sports dreigt betalingen te bevriezen, Eredivisie CV wil nog niet met verklaring komen'

2 april 2020 23:43 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Fox Sports dreigt betalingen te bevriezen, Eredivisie CV wil nog niet met verklaring komen"; image source: Pro Shots

Fox Sports heeft gedreigd om de betalingen later deze maand te bevriezen. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. De discussie tussen de clubs onderling is flink losgebarsten over wat er moet gebeuren met het restant van het seizoen. Onder meer PSV vindt dat er niet meer gespeeld moet worden. Een aantal clubs is echter volledig afhankelijk van de tv-gelden van Fox en kan het niet veroorloven als die betalingen worden bevroren.

Tegenover het Algemeen Dagblad geeft directeur Mattijs Manders van de Eredivisie CV aan nog niet met een verklaring te willen komen over het vervolg van de competitie. "7 april praten we verder over de scenario’s. Daarna kunnen we een goede afweging maken", aldus Manders.

Meer op AD.nl
Tags

betalingen fox bevriezen eredivisie manders bevroren elfrink gedreigd losgebarsten mattijs veroorloven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.672 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane azzouzi backje biden bologna carranza containers eredivisie excelsior fight gijs groen hadj hancko kraaij mls moussa nadje priske smal socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki