Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord zegt contracten Botteghin en Van der Heijden op

26 maart 2020 16:28 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord zegt contracten Botteghin en Van der Heijden op; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft, zoals dat moet voor 1 april, de contracten met de verdedigers Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden opgezegd. Had de club dat niet gedaan, dan waren de contracten automatisch verlengd met een jaar onder dezelfde voorwaarden. De club kiest daar nu niet voor. Het opzeggen betekent niet dat spelers en club niet nog tot een vergelijk kunnen komen voor een langer verblijf.

Dezelfde opzegging geldt overigens voor linksback Calvin Verdonk en doelman Elber Evora.

Meer op Feyenoord




Tags

botteghin heijden elber evora opzegging verdonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Jan Scharie logisch maar mag hopen dat steunpilaar Eric B (& Rakim/Karim) alsnog verlengd wordt. Nog een jaar bruikbaar denk ik, daarna iemand anders misschien dat grote talent van Volendam alhoewel die volgens mij links is.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Eric . B liever ook niet verlengen , alle overgebleven spelers 70% korten op hun loon net als bij Barca en dan aan het eind van de rit kijken of je weer betere spelers op die posities kan krijgen. Moet lukken zo is mijn visie.

Want thuis blijven en gewoon 100% blijven cashen kan natuurlijk niet , ook al kunnen ze er niets aan doen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hoezo niet? Heel veel Nederlanders zitten thuis met behoud van salaris.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja , maar het voetbal is dermate extreem commercieel en dik betaald dat de spelers niet met een barmeid of produktiemedewerker bij de Heineken of Compaxo vergeleken kunnen worden.

Dat zou echt ezelsdom zijn. Misschien zelfs wel superdom.
+1/-0

3 jaar geleden
Van der Heijden en Botteghin zijn beide beperkte centrale verdedigers die één seizoen als centraal duo geweldig gepresteerd hebben. Gezien hun leeftijd zat er daarna geen rek meer in, en was het ook niet te verwachten dat ze nóg beter zouden gaan presteren.

Na de titel had Feyenoord moeten doorselecteren, en afscheid moeten nemen van ten minste één, of allebei. In plaats daarvan werd er verlengd. En nu lopen ze waarschijnlijk transfervrij de deur uit.

Voor Botteghin is wellicht nog plek, want hij is redelijk betrouwbare mandekker die verdedigend weinig steken laat vallen.

Van der Heijden moet de kans gegund worden nog een mooi avontuur aan te gaan in de VS ofzo, volgens had (en heeft) hij daar wel oren naar. Een paar jaar terug had Feyenoord er nog wat aan kunnen verdienen, nu niet meer.
+1/-0

3 jaar geleden
Botteghin wil geloof ik terug naar Argentinië dus dit is zijn kans. Van der Heijden zal ook wel op zoek gaan naar een nieuwe club, zonder transfersom zal dat best lukken.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij kuijt malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda