Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen Eredivisie lijkt ten einde, oproep Koeman

23 maart 2020 19:12
Foto: Pro Shots

Seizoen Eredivisie lijkt ten einde, oproep Koeman; image source: Pro Shots

Het kabinet heeft de maatregel rondom de opschorting van evenementen verlengd van 6 april tot 1 juni. Hierdoor is het vrijwel ondenkbaar dat er nog wedstrijden gespeeld zullen worden in de Eredivisie 2019/2020. Het seizoen dient immers vóór 30 juni afgerond te zijn en zelfs als de maatregel daadwerkelijk op 1 juni af zou lopen, zouden eerst de trainingen nog moeten worden hervat. Eerder vandaag meldde de Telegraaf hoe de KNVB wenst om te gaan met de afronding van het seizoen, als het inderdaad zo loopt. Feyenoord krijgt dan een direct ticket voor de Europa League. De bekerfinale zal eveneens waarschijnlijk niet plaatsvinden.

Ondertussen riep vandaag ook bondscoach Ronald Koeman in een open brief iedereen op zich aan de voorschriften van de overheid te houden. De oefenmeester stelt dat hij met zijn staf baalt dat het EK en andere interlands geen doorgang kunnen vinden deze zomer. "Maar dat valt allemaal vollédig in het niet bij de actualiteit van het coronavirus, want dat ontwricht momenteel ieders leven", aldus Koeman. "Laten we luisteren naar wat de overheid van ons vraagt, volg de adviezen op. Zonder meer. Doen! Punt! Alleen samen staan we sterk". Lees de hele brief op onsoranje.nl.

Klik hier voor het nieuws op Nu.nl van het besluit van het kabinet.
Tags

koeman eredivisie brief kabinet overheid actualiteit afronding bekerfinale coronavirus knvb oefenmeester ondenkbaar ontwricht opschorting telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Belangrijkste is om het virus onder controle te krijgen, althans de gevolgen voor de mensen die besmet zijn geraakt. Dan maar geen voetbal het is ff niet anders.
+3/-0

4 jaar geleden
Het virus is een biologische aanval van de elite op de wereld. Alleen als je slaapt, denk je dat het toeval is. Dit vurus is in een lab ontwikkeld en het eerste land dat ze daarmee aanvielen was China. Het is een biologische aanval!
+1/-3

 
4 jaar geleden
Lazer toch op man, idioot.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Gek, gekker, Arifi
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt black carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber transferbeleid wieffer yoda