Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Derksen: 'Dick Advocaat wilde John de Wolf niet als assistent'

20 maart 2020 20:59 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Johan Derksen: "Dick Advocaat wilde John de Wolf niet als assistent"; image source: Pro Shots

Vrijdagavond werd in Veronica Inside onder meer gesproken over de contractverlenging van John de Wolf bij Feyenoord. Johan Derksen onthulde daarbij dat Dick Advocaat hem helemaal niet als assistent wilde hebben. "Dick wilde iemand anders meenemen", aldus Derksen. "Maar Sjaak Troost had het hem al beloofd en kon er niet meer onderuit. Het werkt nu goed, maar Dick wilde hem eigenlijk niet."

René van der Gijp gaf daarbij aan dat Advocaat graag Mario Been als assistent wilde hebben, maar dat hij dat zelf nooit gewild zou hebben.




Tags

advocaat derksen wolf gijp troost veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Altijd weer die Derksen, en hoe komt hij aan dit bericht.
Degene die het hem verteld hebben is ook niet zo slim want wat bereik je ermee.
Je bent geen Feyenoord supporter als je zulke verhalen de lucht in brengt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij is Derksen ook geen Feyenoord supporter, en zijn bron zal dat ook niet zijn.

Maar dan nog, hoe groot is dit probleem? Het werkt nu naar tevredenheid van allen, terugkijken op het moment waarop deze samenstelling van de staf door de hoofdtrainer graag anders was geweest is niet relevant.

Is toch geen enkel probleem dat Advocaat in eerste instantie liever een andere assistent had meegenomen. Natuurlijk wil een hoofdtrainer zoveel mogelijk vertrouwelingen om zich heen. Is niet gebeurd, en ik denk dat John de Wolf een aardige vertrouweling is geworden.

Als het klopt wat van der Gijp stelt, ben ik alleen maar blij dat Troost bij zijn keuze voor de Wolf is gebleven. Mario Been heeft zijn periode bij Feyenoord gehad, dat is nu klaar.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.037 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot stookt tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda