Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Wolf ook komende twee seizoenen assistent-trainer bij Feyenoord

19 maart 2020 09:44 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

John de Wolf ook komende twee seizoenen assistent-trainer bij Feyenoord; image source: Pro Shots

John de Wolf is ook de komende twee seizoenen assistent-trainer van Feyenoord. Dat bevestigt de club via de officiële website. De Wolf had in zijn contract een optie voor twee extra seizoenen en deze is nu gelicht. "De club en ik hebben het er samen over gehad, maar we vonden het beiden niet gepast om hier in de huidige situatie en alle problemen die dat in het land en de wereld geeft te veel ruchtbaarheid aan te geven", aldus de oud-verdediger. "Nu het dan toch via andere kanalen naar buiten is gekomen wil ik er graag wel over kwijt dat ik uiteraard heel blij ben dat ik nog langer als assistent-trainer aan deze mooie club verbonden blijf."

De Wolf kwam bij de technische staf van Feyenoord na de komst van Dick Advocaat. Zowel de trainer als de club zelf had de grote wens om iemand met een grote en nadrukkelijke Feyenoord-achtergrond in de staf op te nemen. Als speler van Feyenoord kwam De Wolf tot 111 competitiewedstrijden.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

wolf advocaat gepast ruchtbaarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
vreemd....hoewel ik het goed nieuws vind!!
Maar er is niets bekend over Advocaat en de Wolf tekent bij, een eventuele nieuwe trainer neemt toch meestal wel zijn eigen assistent mee.
+1/-0

4 jaar geleden
Dick had Cor Pot meegenomen en John en die assistent van Stam zijn in dienst van(uit) Feyenoord.
+1/-0

4 jaar geleden
Op zich een goed bericht, de Wolf is in dienst van Feyenoord en dus niet “ meegenomen” door Advocaat.

Ik denk dat de Wolf een goede assistent kan zijn ook onder een andere trainer dan Advocaat.
Wellicht volgend seizoen Fraser als hoofdtrainer met de Wolf als assistent, verdedigen moet dan in ieder geval goed komen😀
+2/-0

 
4 jaar geleden
Persoonlijk hoop ik dat Advocaat nog minimaal een seizoen aanblijft. Hij heeft een geweldige ommekeer weten te bewerkstelligen, gezien de huidige situatie waarin de club/organisatie verkeert is de rust die hij met zijn ervaring meebrengt essentieel.

Mocht hij echt nog twijfelen over aanblijven, kan het zo zijn dat wanneer het huidige seizoen als een nachtkaars uitgaat; hij eerder genegen is om er nog een jaar aan vast te plakken.

John de Wolf vind ik een echte assistent; in mijn ogen bezit hij niet de finesse en inhoud om een hoofdtrainer te zijn. En als persoon komt hij ietwat lomp en simpel over. Als assistent is hij denk ik uitermate geschikt om in/tussen de spelersgroep te staan, als klankbord en om de boel af en toe op te jutten.

Prima dat Feyenoord haar staf invult onafhankelijk van de hoofdtrainer, zeker als deze leden (assistenten) voor een bepaald continuiteit kunnen zorgen. Ik denk echter dat deze verlenging ook uitvoerig besproken is met Advocaat.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat het besproken is met Advocaat verwacht en hoop ik ook, Advocaat is de ideale trainer voor deze toch wat in kwaliteit beperkte selectie.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik vind John een hele aardige vent, maar verwacht eerlijk gezegd niet dat hij een bijzonder intelligente trainer is..
+1/-0

 
4 jaar geleden
Hoeft ook niet als assistent toch? In Amsterdam zitten er figuren als Bogarde en eerder Aron Winter.

Ik heb zelden zoveel onbenulligheid op een bank zien zitten...
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.625 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment