Transparent
Inloggen
Sluiten

Sven van Beek: 'Voor mij persoonlijk was het mooi om eindelijk weer wat minuten te mogen maken'

13 maart 2020 22:28 - Feyenoord TV
Foto: Pro Shots

Sven van Beek: "Voor mij persoonlijk was het mooi om eindelijk weer wat minuten te mogen maken"; image source: Pro Shots

Sven van Beek kwam dit seizoen mede vanwege flink blessureleed vooralsnog slechts één minuut in actie in het eerste elftal. In een uitgebreid interview met Feyenoord TV blikt hij terug op afgelopen tijd. "Voor mij persoonlijk was het mooi om eindelijk weer wat minuten te mogen maken. Ik heb keihard getraind en ben er lang uitgeweest. Dan wil je zo snel mogelijk weer bij de selectie komen", aldus Van Beek. "Als ik op deze manier weer wat minuten mag maken, is dat op."

De verdediger hoopt natuurlijk op meer minuten. "Als topsporter wil je altijd meer. Uiteindelijk ga je weer keihard vechten voor je basisplaats. Dat is ook logisch", zo geeft hij aan. "Je moet alleen ook wachten op je kans. Dat is wat ik nu aan het doen ben."

Van Beek viel in de voorbereiding geblesseerd uit tijdens een oefenduel tegen Southampton. Uiteindelijk bleek hij zijn enkelband te hebben gescheurd en was er ook een breuk in zijn enkel. Hij verwachtte echter niet direct dat het mis was. "Ik voelde wel direct scherpe pijn, maar wilde verder spelen. Ik heb nog 20 tot 25 minuten doorgespeeld", zegt hij daarover. "Ik wilde mezelf natuurlijk laten zien. Voor mij was het duidelijk dat ik dit seizoen mezelf naar buiten wilde brengen en laten zien dat ik er nog was. Dat plaatsje achterin was voor mij, maar dat is helaas niet zo gelopen. Dan moet je schakelen."


Discussieer mee op de forums


Tags

beek blessureleed enkelband gescheurd plaatsje southampton topsporter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Van Beek is leuk voor Excelsior.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Beetje hetzelfde als Nicolai er was een tijd dat ze echt top waren, maarja als je zoveel te kampen hebt met lichamelijke problemen is het wel moeilijk weer op dat nivo terug tekomen.
+1/-0

2 weken geleden
Sorry pik, maar jj komt niveau te kort voor Feyenoord 1
+1/-0

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat anderlecht arnesen bazoer bekerfinale blaak corona dirkteur elia fer feyenoordopnummer fosu herik inhoud janmaat jong jorien karsdorp kokcu kuyt luckassen mensah narsingh ongeschikt optiek ramesoe renderen roma tapia toornstra