Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis Legioen Speler van de Maand en maker Goal of the Month

12 maart 2020 10:32 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis Legioen Speler van de Maand en maker Goal of the Month; image source: Pro Shots

Steven Berghuis is uitgeroepen tot Legioen Speler van de Maand februari. Dat meldt Feyenoord via de officiële website. De aanvoerder kreeg de meeste stemmen van leden van de officiële supportersclub, net zoals hij dit ook al eerder kreeg over de maand december. Zijn doelpunt tegen PEC Zwolle werd bovendien verkozen tot Goal of the Month.

Berghuis is blij met beide prijzen. "Het is altijd mooi om op deze manier waardering te krijgen van de supporters", aldus de aanvaller, die vooral blij is met zijn doelpunt van de maand. "Die had ik nog niet en ik vind de bokaal ook echt mooi. Ik ben beslissend geweest voor de ploeg, terwijl we ook wedstrijden hebben gewonnen. Het was een topmaand voor ons, daar ben je als team altijd naar op zoek."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

berghuis legioen month bokaal pec supportersclub topmaand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda