Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Dick Advocaat blijft bij Feyenoord, honderd procent'

8 maart 2020 19:51 - Veronica
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: "Dick Advocaat blijft bij Feyenoord, honderd procent"; image source: Pro Shots

Volgens Valentijn Driessen is het al zeker dat Dick Advocaat ook volgend jaar de trainer van Feyenoord is. Dat geeft hij aan in gesprek met Veronica. "Honderd procent zeker. Ik heb zelf ook bepaalde signalen ontvangen dat hij bijtekent. Het is alleen nog de vraag wanneer", aldus Driessen. "Hij roept zelf dat hij eind maart een beslissing neemt. Voor 22 maart zal hij sowieso nog niks doen, want dan staat Feyenoord - Ajax op het programma. Hij zei dat hij na die wedstrijd een beslissing neemt. Ik neem aan dat ze bij Feyenoord aan het inventariseren zijn wat er volgend seizoen mogelijk is, maar wat ik begrepen heb zal hij gewoon blijven."
Tags

driessen advocaat inventariseren veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hij zei ook dat Lucas Moura niet ging scoren tegen Ajakkes halve finale Cl, maar goed we gaan het zien :-). Er zijn best wat interessante opties om hem op te volgen. Maximaal 1 jaar extra prima, liefst het laatste half jaar dan zijn opvolger erbij betrekken dat zou mooi zijn, maar is lastig. Een duo zou interesant kunnen zijn als ze dat beiden willen. Als 2 kapiteins op een schip uberhaupt kan. Interessante jonge goede trainers met potentie: Alfred Schreuder, Kees van Wonderen, Henk Fraser, Arne Slot. Ronald Koeman mag altijd terugkomen uiteraard :-).
+2/-1

4 jaar geleden
zou mooi zijn, nu werken naar een goede selectie.
Berghuis houden 100%, Malacia wordt vaste LB Haps als prima back-up of anders verkopen.
Kocku wil blijven, laten we daarvoor zorgen.
Ik heb Bottghin wel eens bekritiseerd, maar hij wordt steeds beter lijkt wel, maar een transfer naar Brazilië moeten we niet tegenhouden.
Karsdorp begint het ook weer te krijgen, maar of die haalbaar is??
Jorgenson verkopen, geen idee op basis waarvan...
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik vind Geertruida eigenlijk iets meer hebben dan Karsdorp. Kwam verdedigend betrouwbaarder over dan Karsdorp. Kökçü heeft de potentie, maar als Feyenoord 26 miljoen kan krijgen, moeten ze hem verkopen. Voor een aanvallende middenvelder/spelmaker scoort ie te weinig of bijna niet.
+2/-1

 
4 jaar geleden
De selectie is goed, maar moet breder worden. Karsdorp vastleggen, Nieuwkoop terug, dan heb je 4 man voor twee posities aan de rechterkant. Aan de linkerkant moet hetzelfde gebeuren. Haps en Malacia doen het goed, maar er moeten 2 man bij. Om blessures en schorsingen op te kunnen vangen.
+1/-0

4 jaar geleden
Als Valentijn Driessen dat zegt, ben ik benieuwd wie de nieuwe trainer wordt...
+1/-0

4 jaar geleden
Goed nieuws , maar oud nieuws. Dickie is nog lang niet klaar met feyenoord , zo vindt vooral hijzelf. .
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.672 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki