Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Het waren drie zware wedstrijden en daar kom je heel goed doorheen'

8 maart 2020 19:36

Dick Advocaat was erg te spreken over zijn ploeg na de winst tegen Willem II. "Zeker na afgelopen week met donderdag tegen NAC en zondag tegen PSV. Dat waren toch drie zware wedstrijden en daar kom je heel goed doorheen. Dat is wel leuk om mee te maken", aldus Advocaat. "In de eerste helft speelden we zeer goed. Waren we zeer overtuigend en hadden we de controle. We komen dan op 2-0 en dan denk je dat we in de tweede helft doorgaan en blijven uitlopen. Dat gebeurde dan niet."

De trainer van Feyenoord was vooral vol lof over Marcos Senesi. "Daar zijn de twijfelaars nu wel overheen", gaf hij aan. "Op de trainingen in het begin zag ik het al. Toen had ik op een gegeven moment de kans om hem in te brengen in de verdediging op die positie en toen pakte hij het ook meteen op. Daarna is hij er niet meer uit geweest."

De wisselwerking tussen Malacia en Haps kan volgens Advocaat nog wel beter. "In de eerste helft was het goed, maar je ziet nog wel dat Haps nog wat nodig heeft", zei hij daarover. "Malacia ontwikkelt zich ook geweldig als linksback. Dat vind ik ook heel leuk om te zien. Het is een jongen die je vrij vroeg tegen komt, hij is ook goed aan de bal en heeft een ongelofelijke winnaarsmentaliteit. Dat hoofdje van hem vind ik ook heel erg leuk. Als hij aan het lachen is, is echt geweldig."




Tags

advocaat haps malacia hoofdje nac senesi twijfelaars uitlopen winnaarsmentaliteit wisselwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris