Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arsenal wil Orkun Kökcü al voor start van EK contracteren'

5 maart 2020 14:18 - Daily Mail
Foto: Pro Shots

"Arsenal wil Orkun Kökcü al voor start van EK contracteren"; image source: Pro Shots

The Daily Mail meldt dat Arsenal voor het begin van het EK al Orkun Kökcü vast wil leggen. De Engelsen hebben de gesprekken over een transfer inmiddels geopend en zouden 23 miljoen pond over hebben voor de middenvelder, omgerekend zo'n 26,5 miljoen euro. Binnen Feyenoord zouden er twijfels zijn of het nog wel lukt om het contract van Kökcü te verlengen.

Meer op Daily Mail


Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu arsenal contracteren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Wie bereid is 80.000.000 EUR te betalen voor een Ivoriaanse buitenspeler, kan voor Kökcü wel wat meer betalen. Gewoon het dubbele van wat er nu geboden is als teenbod doen, dan zou je toch op een mooi bedrag moeten kunnen uitkomen.

Ontzettend klote om een speler als Kökcü nu al kwijt te raken. Maar wanneer je vóór het bedrag wat hij oplevert meerdere versterkingen kan halen, kan het team er beter van worden.
+1/-0

 
5 maanden geleden
26 miljoen euro is al de hoofdprijs en bonus inéén voor Feyenoord , gelijk weg doen dus . Voor dat geld koop je 2 - 3 spelers die net zo goed zijn , en dan blijft Advocaat ook nog 1 of 2 jaar langer alstie ff kan shoppen. .

Denken dat je aan de pokertafel zit en nog meer vragen , zal leiden tot afstel. Wie denkt Feyenoord dan te zijn om zijn hand te overspelen ?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Upload eens een foto van je glazen bol...
+1/-0

 
5 maanden geleden
Als geweldige fantastische én uitmuntende visionair zijnde heb ik geen glazen bol nodig jongen.
Bovendien is Feyenoord momenteel zo voorspelbaar , dat ook jij dit kan zien.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Je hebt het over aantallen.
Ja, je hebt gelijk. Ik denk ook bij mezelf dat de club 2 of 3 speler zal kopen die kwalitatief minstens even goed of zelfs beter zullen zijn dan Kökcü.
Het is geweldig dat we in de toekomst kunnen kijken...
+1/-0

 
5 maanden geleden
Jorien van den Herik ik ben het wel met je eens. Maar dan word het mss gevaarlijk heh haha xD.

@arifi
In het buitenland kijkt men naar prestaties van speler en club, contract duur en hoogte salaris om de hoogte van een transfersom te bepalen.

Daarom zijn die transfers bij 020 zo hoog. Die presteerde goed in Europa en hebben hun naam mee dat hun jeugd dat vaker doet. Wij presteren niks bijzonders in europa en worden gemiddeld 1 keer in de 10 jaar kampioen. Wanneer hebben we bij Feyenoord ooit een speler verkocht voor meer dan 20 miljoen? Je weet ook niet wat er in de toekomst kan gebeuren... Kokcu kan stokken in zijn ontwikkeling of geblesseerd raken (zie sinisterra) of hopeloos uit vorm raken (zie jorgensen die 17 miljoen waard was) of op de bank komen bij een andere trainer etc. etc.

Verkopen dus!

Ik zie al 1 speler die beter is dan Kokcu en voor veel en veel minder terug te halen is. Namelijk Kadioglu die nu ergens in Turkije de bank warm houd. Zou een prima vervanger zijn waar je op vooruit gaat.
+1/-0

5 maanden geleden
Bedrag kan idd wel wat hoger, al is dit best wel hoog voor een speler die net dit seizoen mee doet. Denk niet dat we hem gaan houden, dus is verkoop de enige optie. Vraag me wel af of het voor hem verstandig is om naar Arsenal te gaan. Die hebben de laatste jaren wel 20 talenten gehaald en allemaal geflopt. Kom in mijn ogen ook door de club, halen nooit spelers waarmee je prijzen kunt winnen
+1/-0

5 maanden geleden
Als dit bericht werkelijk waar is dan denk ik dat Feyenoord er 'n bedrag van tussen de 27,5 en 32,5 miljoen uit te onderhandelen valt. Liefst met 1 jaar huur indien er geen doorverkoop percentage verkregen wordt. Voor beide, Kokcu en Feyenoord, de beste oplossing. Het geeft Feyenoord wel de mogelijkheid om Advocaat te overtuigen voor 1 of liefst 2 jaar bij te tekenen. Dit kan Advocaat de gelegenheid geven om te bouwen aan het nieuwe DNA van onze club waardoor het makkelijker zou moeten worden om gericht zijn vervanger te zoeken. Kortom goed nieuws dit ;-)
+1/-0

5 maanden geleden
26,5 miljoen Euro? Als Kokcu graag naar Arsenal wil, altijd doen. Mooi bedrag, waar de club iets mee kan doen.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Een hoop geld en prima deal. Feyenoord kan het geld goed gebruiken. Kokcu heeft wel veel talent en potentieel maar grotere talenten die tot was dom kwamen verkochten we voor minder.

Er zijn genoeg koop opties op die positie.

Kadioglu bijvoorbeeld is niet minder maar wel voor veel minder op te halen.

Turuc is ook een prima middenvelder met een linker been die geheid te huren is met optie tot koop want speelt niet altijd.

En als je dan de koop optie van Ozyakup ligt word je echt niet minder volgend seizoen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ehhhh, zijn salaris?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Je zal toch goeie vervangers moeten vinden al gaan jouw basis spelers weg zoals Kokcu of Berghuis.

Het salaris hoeft geen probleem te zijn.

Mss wil hij een beetje inleveren om meer bij zijn familie en vrienden te zijn in nl. Zelfde gaat voor meer spelers die ook weer aan spelen willen toekomen of hun carrière goed willen afsluiten. Zie Elia, Kuyt, van persie, berghuis, Karsdorp, Fer etc. etc. als eerdere voorbeelden.

Verder lopen Botteghin, van der Heijden, Tapia, ie dan uit hun contract dus genoeg salaris ruimte. Je moet enkel het salaris plafond wat omhoog bijstellen bij sommige spelers. En weer omlaag bijstellen andere spelers die binnen komen.

Maar grote kans dat Jorgensen en Berghuis ook weg gaan en die verdienen ook wel boven een miljoen.

Verder moet Feyenoord eens ophouden met die belachelijk hoge salarissen te betalen voor matige spelers die nog niks hebben bewezen. 6,5 ton voor kelly is natuurlijk belachelijk. Ik mag hopen dat Arnesen stopt met die flauwe kul. Mss hooguit 10% meer als waar ze anders speelde en nog van alles moeten bewijzen. Met oplopende bonussen voor meer speeltijd in het eerste.

Verdienen ze elders zo belachelijk veel en hebben ze nog niks op eredivisie niveau bewezen? Dan gewoon niet aan beginnen... Of een heel kort lopend contract met lange eenzijdige optie voor Feyenoord. Of ze leveren dus maar een hoop in.

Daarom ga ik dus ook voor transfervrije spelers. Als ze even geen club hebben kan je ze op pikken voor weinig salaris voor je reserves en heb je meer te besteden aan je top beoogde basis spelers.

Verder groeit de begroting van Feyenoord nog altijd dus ben benieuwt hoeveel meer die dit jaar weer is toegenomen. En hoeveel je dus direct weer kan investeren in je salaris budget.

Verder vind ik dat een Feyenoord met zijn naam ook een goeie shirt sponsor moet kunnen vinden voor een nieuw jong Feyenoord in de voetbal Pyramide wat je mss met de fans die daar op af komen zelfs geld kan opleveren in plaats van geld kost. We hebben namelijk ook al veel trainers bij Feyenoord rond lopen die die taken van jong Feyenoord kunnen doen wat je geld bespaart (john de Wolf onder andere). En Feyenoord heeft nu al bijna een hele jeugd selectie onder contract die daar zou kunnen spelen. Met een paar versterkingen als Chong (transfervrij) en Kadioglu (mocht kokcu weg gaan) dan staat daar al een prima team. Ga maar na wie er nu al gewoon verdienstelijk zouden kunnen spelen (Bijlow/Evora, Hall, Geertruida, Johnston/Hendriks, Bouchataoui, Kokcu, (Burger terug van huur), Toure, Bannis, Azarkan (Summerville terug van huur).
+1/-0

5 maanden geleden
Is gewoon een te laag bod.
Feyenoord is in gesprek over contractverlenging, ik hoop dat ze daar uit gaan komen zodat hij een nog meer bepalende speler wordt en op termijn voor een hoger bedrag verkocht kan worden.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Blaak denk aub niet in gouden bergen. Wanneer heeft Feyenoord ooit meer dan 20 miljoen voor een speler gekregen?

Verder kan er in de tussentijd zoveel mis gaan... Hij kan geblesseerd raken (zie sinisterra) Of hopeloos uit vorm raken en kwakkelen met zijn vorm (zie voorbeeld jorgensen die eerst 17 miljoen waard was)

Voor veel grotere bedragen worden spelers echt niet gekocht bij Feyenoord. We presteren matig in Europa en worden gemiddeld maar eens in de 10 jaar kampioen.

We zullen eerst goed moeten presteren nationaal en in Europa voor onze spelers meer waard worden.

Dus moet je nu helaas je spelers te gelde maken als die situatie zich voor doet. Geld opzij zetten en nu slim spelers aan je binden. Je top jeugd koste wat kost zien te behouden en niet meer laten weg lopen. Wachten op een goeie jeugd generatie en dan pas gericht inkopen op zwakke posities in je elftal. Dan kan je weer echt hoge ogen in Europa gooien.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Als een speler exceptionele kwaliteiten bezit die ook nog eens door buitenlands clubs erkent worden dan moet je de hoofdprijs vragen.

Kocku wil het liefst nog langer bij Feyenoord blijven begrijp ik uit diverse publicaties, dus contract verlengen met een bijpassende salarisverhoging en een gelimiteerde minimale vraagprijs opnemen in dat nieuwe contract.

Als je als club verder wilt komen dan strijden om Max de 2e plaats dan moet je altijd proberen je sterkhouders binnenboord te houden.
Voor dit Feyenoord gaat het dan om Bijlow-Senesi-Kocku en uiteraard Berghuis, in elke linie een bepalende speler.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Je hebt een vreemd idee over exceptionele kwaliteiten en sterkhouders.

De voetbal wereld is compleet gek geworden. Grote clubs zijn bang mis te grijpen bij een eventueel top talent en smijten dan met geld (want hebben ze genoeg). Kokcu gaat door meer wedstrijd ervaring steeds beter spelen maar zijn passing is nog te inaccuraat en zijn handelingssnelheid is te laag. Maar welke exceptionele kwaliteiten heeft hij volgens jouw? En waar is zijn plafond? Er is altijd een risico dat hij uit vorm raakt of een blessure krijgt. Ik denk dat kokcu voor de absolute top teveel fysiek mist en te weinig rendement heeft en zijn schot te zwak is. Kokcu heeft talent maar is nog lang geen sterkhouder in Feyenoord.

Je moet enkel geen spelers verkopen als je wellicht die kwaliteiten niet er voor terug kan kopen. Voor 26 miljoen vind je op zeker een soortgelijke speler als kokcu met meer kwaliteiten. Ik geef Kadioglu als voorbeeld.

Hoe kom je erbij dat Feyenoord ook goeie spelers kan vasthouden? Zelfs 020 lukt dat niet. Dus als de kans zich voor doet kan je maar beter goed aan verdienen en al vervangers op het oog hebben.

Berghuis, Fer dat zijn sterkhouders in dit team. Omdat Feyenoord aantoonbaar minder is zonder deze spelers.
Kokcu mis je niet... Ozyakup is niet minder.

Enkel Bijlow in jouw lijstje zou ik behouden omdat goeie keepers heel schaars zijn in Nederland.

Senesi is gewoon een gemiddelde verdediger dat zag je onder stam. Die kan niet met ruimte in zijn rug verdedigen. Dus beperkt je tactisch enorm in je speelstijl. Hij gedijt enkel goed door Advocaat zijn speelstijl. Botteghin lijkt in Advocaat zijn speelstijl ook weer een prima verdediger. Dat zegt genoeg.

Voor Senesi kan je ook voor minder een betere verdediger terug kopen mss zelfs 2 voor die genoemde 16 miljoen. Van Drongelen vind ik een groter talent en Terence Kongolo kan je mss ook weer terug halen want is niet gelukkig bij zijn club waar bij soms op de bank beland.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Gelukkig mogen we van mening verschillen betreffend de kwaliteiten van spelers.
Kocku gaat echt minimaal de Europese subtop halen, als je niet de potentie ziet in hem dan maar niet. Uiteraard zijn er verbeterpunten maar die heeft elke speler.

Senesi is gewoon een goede verdediger, dat Stam het niet in hem zag zitten zegt in deze veel over de trainer Stam. Gisteren tegen Willem II was Senesi een van de uitblinkers.

Fer is passe, draaicirkel van een truck met oplegger en neemt veel te veel onnodige risico's, gisteren was daar weer eens het bewijs van.

Feyenoord is een voetbalclub die gedijt bij goede resultaten, zie de toenemende euforie over de huidige periode onder Advocaat. Dus probeer deze selectie zoveel mogelijk intact te houden, muv de spelers die geen toegevoegde waarde meer zijn en uit hun contract lopen.
De gehuurde spelers zullen ongetwijfeld terug gaan naar hun werkgever dus daar vallen wat gaten die opgevuld moeten worden. Aan Arnesen de schone taak hiervoor goede invulligen te verzorgen.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Nou voorbeeldje word kokcu zo goed als Ziyech? Want dat is de bench mark. Zelfs over Ziyeach word in het buitenland getwijfeld. En die heeft veel meer creativiteit en scorend vermogen.

En wat zijn dan de kwaliteiten van kokcu waardoor hij het in de europese sub top kan halen?

En dan is dit de volgende vraag... Denk je dat Kokcu meer zal opleveren als je nu als talent verkoopt of als gearriveerde speler over een aantal jaar zal verkopen?

Ik vind het ook een speler met potentieel maar moet zich nog op veel punten ontwikkelen.

Senesi kwam gewoon zichtbaar te kort in de speelstijl van stam. Hij kan niet met ruimte in de rug verdedigen en heeft geen snelheid. In Advocaat zijn stijl rendeert hij wel dan heb je deze aspecten niet nodig. Nogmaals zie Botteghin we weten allemaal dat hij versleten is maar rendeert ook weer onder Advocaat.

Fer ga je gewoon missen met zijn kracht op het middenveld. Zeker verlengen.

Karsdorp zou ik ook niet teveel afschrijven een goeie rechts back vinden voor weinig geld is nog best lastig. En karsdorp kan ook nog op het middenveld.

Verder is het olie dom om niet gewoon te cashen voor goeie bedragen. Bij goeie aankopen krijg je vanzelf weer een goed team als je een coach hebt als Advocaat. En goed herinvesteert. Goed herinvesteren is inderdaad lastig gebleken onder van Geel. Kijken hoe dat Arnesen vergaat. Met zijn ervaring smeed Advocaat er dan weer een geheel van.

Trouwens een team bij elkaar houden is geen garantie voor succes. Soms is het uitgewerkt tussen spelers groep en coach. Of raken er spelers geblesseerd of passe door ouderdom vorm crises etc. waardoor je team er op achteruit gaat.

Als er al en paar spelers weggaan kan dat de hele dynamiek van een ploeg veranderen waardoor het niet meer loopt. Zie 020 als voorbeeld. Is geen schim meer van de ploeg een seizoen geleden met maar 3 wijzigingen.

Ga voor goeie spelers die bij elkaar passen in je voetbal visie. Goeie spelers zorgen voor de goeie resultaten. En die spelers zijn met wat creativiteit veelal transfervrij en goedkoop op te pikken.

Voorbeelden:
Transfervrij: Fer (verlengen) Chong, Elia, kokorin, Kalou, de guzman, donk, fosu-mensah (als zijn optie niet word gelicht anders kopen). Reserves of lastig te halen van ginkel (gaat geheid liever naar psv), van wolfswinkel, linssen, assaidi, janmaat (te duur aan salaris voor een rechts back), Letschert (als zijn optie niet word gelicht), Manu.
Huur opties: Lens, turuc, Riedewald, Terence Kongolo (of kopen), BMI (weer karsdorp)
Goedkope koopjes: Ozyakup (optie tot koop lichten, Kadioglu (goedkoop en beter dan Kokcu) van Drongelen (beter dan Senesi), Bazoer (is Advocaat blij. Is daar fan van en beter dan toornstra).

Enige die ik zou behouden zijn Ozyakup (optie tot koop lichten), Fer(verlengen), Haps (omdat je er nu nooit je geinvesteerde geld voor terug krijgt), malacia, Karsdorp (door gebrek aan betaalbaar beter weer huren), Bijlow. Berghuis mag ook weg voor een goed bedrag anders word hij te oud. Zijn kwaliteiten zijn wel op te vangen met spelers op de markt.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Geen enkele van de door jou voorgestelde opties kan mij bekoren, gaan Feyenoord niet omhoog helpen.

Een heel groot voordeel is dat wij er verder niet over gaan en dus laat ik het aan- en verkoopbeleid graag over aan de TD en de rest die er wel wat over te zeggen hebben.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Zoals je al eerder aan gaf...

"Gelukkig mogen we van mening verschillen betreffend de kwaliteiten van spelers"
+1/-0

5 maanden geleden
Arnesen is gewend om groot te denken itt Van Geel dus dat komt wel goed.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ja precies en er lopen 7 contracten af dus ontstaat er ruim voldoende salarisbudget over om Orkan flink op te waarderen. Maar het blijft wel 'n spagaat. Of ruim 25 milj om te investeren in de rest van je selectie of hem kwa salaris in de top van het elftal trekken. Nadeel daarvan is dat er dan meer spelers vinden dat ze daarvoor in aanmerking komen en gaan klagen. Met ontevreden spelers loop je vervolgens weer de kans dat ze weggaan .... Belangrijke keuzes dus voor Arnesen. Persoonlijk hoop ik dat we en Kokcu en Berghuis behouden. Stel we worden 2e en loten gunstige CL voorrondes ... ;-) Volgend seizoen wordt hoe dan ook weer 'n mooi jaar!
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen bacuna bazoer beek bestlander botteghin diepgang donald elia fer feyenoordopnummer fosu hanegem hecke jong karsdorp kongolo leemans linssen mbuyamba mensah narsingh nieuwkoop post ramesoe rcv senesi socrates ulligan