Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitduel tegen AZ toch niet in week van Klassieker

2 maart 2020 17:56 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Uitduel tegen AZ toch niet in week van Klassieker; image source: Pro Shots

AZ - Feyenoord wordt toch niet ingehaald in de week van de Klassieker. Dat meldt RTV Rijnmond nu. De KNVB wilde het duel inhalen op woensdag 18 maart of donderdag 19 maart, maar na veel overleg is besloten dat de wedstrijd pas later wordt ingehaald. Feyenoord vond het niet wenselijk om in vier dagen tijd zowel tegen AZ als Ajax te moeten spelen.

De KNVB verwacht snel bekend te kunnen maken wanneer het duel alsnog zal worden gespeeld.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

klassieker knvb inhalen rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Utreg-Snavels inhaal wel die week....? :-). Tuurlijk genieten een dolend ajakkes maar gezien het makkelijke programma op hee-aja, fey-aja en w2-aja na (de rest winnen ze sowieso) gaat ajakkes met ook nog super doelsaldo kampioen worden denk ik helaas, hopelijk wij 2e is een hoofdprijs (stel je overleeft voorronde CL). Ultieme scenario utrecht wint morgen en az kampioen en helemaal niets in Amsterdam zingen zou wel heel mooi zijn natuurlijk!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Tegen Heracles had 020 ook een zekere overwinning toch? Het rommelt daar, dus kunnen ze tegen iedere tegenstander punten verliezen. Laten we het hopen, te beginnen bij morgen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Heracles uit is geen zekerheid en dat was in de negatieve flow als ze daar uit komen zonder blessures gaat het weer lopen. Morgen zou zo gaaf zijn hup utreg!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall gimenez gravenberch herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai thao timber trai ueda willykment woerts yoda