Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Verschil voor de landstitel is nog steeds vrij groot'

29 februari 2020 12:34 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis: "Verschil voor de landstitel is nog steeds vrij groot"; image source: Pro Shots

Ondanks de uitstekende reeks van Feyenoord wil Steven Berghuis het nog niet hebben over een landstitel. Dat geeft hij aan in gesprek met de NOS. "Het verschil is nog steeds vrij groot met zeven punten", aldus Berghuis. "Dat betekent dat Ajax in drie wedstrijden nog verliespunten moet halen en wij al onze wedstrijden moeten winnen. Dat verschil is nog vrij groot."

Feyenoord treft Ajax nog wel komende maanden. "Maar dan moeten ze nog twee of drie keer verliezen. Daar hebben wij verder ook geen invloed op", zo geeft hij aan. "Er rust ook geen taboe op om over te praten. Het is iets wat vanuit de media wordt gecreëerd. Het leeft nu echt niet bij ons. Wij hebben er geen invloed op en zo kijken wij er ook naar."

Meer op NOS.nl
Tags

berghuis landstitel nos taboe verliespunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Niet alleen in punten is het verschil vrij groot, als Ajax weer compleet is zijn ze kwalitatief gewoon beter het is niet anders.

Feyenoord doet het onder Advocaat uitzonderlijk goed, voor wat betreft resultaten, 2e plaats is het hoogst haalbare en dat is heel knap gezien de slechte start onder Stam.
+1/-0

4 jaar geleden
Ja maar win je tegen PSV dan doe je volop mee als Ajax verliest of gelijk speelt tegen AZ in alle andere scenario's heeft Berghuis gelijk het verschil is met zeven punten veel te groot ja we moeten nog thuis tegen Ajax maar als je zelf nog een x verliest en Ajax niet wordt het verschil alleen groter en niet kleiner en het verschil moet kleiner worden en niet groter kortom voorlopig alleen maar dromen over de titel onder het dekbed van de Kuip want daar speelt Feyenoord nog wel even.
+1/-0

4 jaar geleden
Na dit weekend is het verschil een stuk minder groot :) :)
+1/-0

4 jaar geleden
We hebben de minste verliespartijen van de Eredivisie, alleen veel teveel gelijke spelen. Volgens de oude puntentelling hadden we 2 punten achterstand gehad op zowel 020 als AZ. Dus ja, we hebben kwalitatief een minder sterke selectie, maar desondanks hadden we ze heel dicht op de hielen kunnen zitten en zelfs gelijk kunnen staan als we terecht wel gewonnen hadden zondag.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki