Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin Zoetebier: 'Ik geef Feyenoord op dit moment het voordeel van de twijfel'

28 februari 2020 19:07

Edwin Zoetebier verwacht dat Feyenoord uiteindelijk zondag wint in Eindhoven. Dat geeft hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Voor mij is er geen uitgemaakte favoriet voor zondagmiddag. Als ik het echt moet zeggen, geef ik Feyenoord op dit moment het voordeel van de twijfel", aldus Zoetebier. "Beide ploegen zijn kwetsbaar achterin, maar ik denk dat Feyenoord met Senesi iets stabieler is."

Volgens de oud-doelman is zelfs een landstitel voor Feyenoord niet uitgesloten bij een overwinning. "Ik zie Feyenoord nog wel meedoen om de titel. Als zij winnen en Ajax doet dat niet, zetten ze de druk er vol op", zo geeft hij aan. "Het zou wel leuk zijn voor de competitie. Ook PSV moet je overigens niet volledig uitsluiten. Beide ploegen zullen er zondag in ieder geval op klappen."

Zoetebier vindt het wel lastig om een uitslag te voorspellen. "Normaal gesproken zou ik bij deze twee ploegen zeggen dat er veel goals gaan vallen. In topwedstrijden valt de doelpuntenproductie echter vaak tegen. Ik vind het echt een moeilijke", zegt hij daarover. "Laat ik het houden op een 1-2 overwinning voor Feyenoord. Details gaan de wedstrijd zondag beslissen."
Tags

zoetebier doelpuntenproductie kwetsbaar landstitel senesi titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.795 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow danall democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki