Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil contract van Orkun Kökcü vanwege buitenlandse interesse openbreken en verlengen'

26 februari 2020 20:01 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil contract van Orkun Kökcü vanwege buitenlandse interesse openbreken en verlengen"; image source: Pro Shots

Feyenoord probeert het contract van Orkun Kökcü open te breken en te verlengen. Dat meldt Voetbal International. De 19-jarige middenvelder staat in de belangstelling van clubs uit Engeland, Spanje en Turkije. Door zijn contract met een jaar te verlengen en zijn salaris te verhogen, kan Feyenoord een beduidend hogere transfersom vragen. Kökcü heeft nu nog een contract voor drie seizoenen.

Sevilla heeft zich al gemeld voor een mogelijke transfer, terwijl Real Betis en Valencia ook interesse hebben. Uit Engeland is er belangstelling van Arsenal en Chelsea, terwijl de Turkse clubs altijd interesse hebben in talenten met de Turkse nationaliteit. Kökcü zou zelf het liefst nog een jaar onder Dick Advocaat bij Feyenoord willen spelen. De middenvelder zou echter wel een marktconform salaris willen hebben. Het eerste voorstel van Feyenoord was voor hem aan de te lage kant.

Meer op VI.nl




Tags

kokcu engeland advocaat arsenal betis chelsea marktconform nationaliteit sevilla turkije valencia verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Kokcu wil 'n marktconform salaris??? Voor 'n 19 jarige? En dat is? Niet dat ik hem dat misgun maar hij speelt pas 'n wedstrijd op 10 redelijk tot soms goed maar is nog steeds geen buiten categorie in mijn ogen. Scoort veel te weinig, te weinig assists en zijn dribbels leveren vaak gevaarlijk balverlies op. Wel logisch dat Feyenoord hem 'n verbeterde aanbieding gaat doen want dat heet tegenwoordig waarde creëren ;-)
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer