Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eric Botteghin, Oğuzhan Özyakup en Luciano Narsingh hervatten groepstraining'

26 februari 2020 09:08 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Eric Botteghin, Oğuzhan Özyakup en Luciano Narsingh hervatten groepstraining"; image source: Pro Shots

De selectie van Feyenoord is weer bijna compleet. Het Algemeen Dagblad meldt dat Eric Botteghin, Oğuzhan Özyakup en Luciano Narsingh de groepstraining bij Feyenoord weer hebben hervat en mogelijk op tijd fit zijn voor de uitwedstrijd tegen PSV van aankomend weekend. De rentree van Nicolai Jørgensen laat nog wel even op zich wachten.




Tags

botteghin groepstraining narsingh oguzhan ozyakup

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mooi maar Eric is de enige die in de basis staat, die andere twee mogen alleen hopen op een invalbeurt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Of Botteghin moet terugkeren in de basis vind ik overigens ook nog twijfelachtig. Laat hem maar bewijzen beter te spelen dan Ie en/of van Beek; het zijn alledrie spelers met de nodige beperkingen én kwaliteiten. Botteghin heeft ook zijn beste tijd wel gehad.

Narsingh is een echte miskoop, en in Özyakup heb ik nog wel het meeste vertrouwen. Nu Sinesterra langdurig eruit ligt, kun je wellicht vier middenvelders opstellen en daarmee ruimte maken voor Özyakup.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Sorry Middenveldert, met Botje staat de verdediging veel en veel beter dan met de twee ONrust stokers Ie en van Beek. Beiden zwaar ondermaats en niet goed genoeg.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wat 'n onzin weer dat IE 'n onruststoker is! Hij heeft tenminste wel de nodige snelheid en heeft diverse malen laten zien dat hij erg nuttig is. Botteghin is daarentegen weer de betere mandekker en was onder Advocaat echt sterk bezig. van Beek is de enige die in mijn ogen niet het niveau heeft wat wij van Feyenoorders mogen verwachten.

En dan zijn er nog mensen die denken dat je transfervrije spelers moet kopen .... pfff best triest eigenlijk, niet dan?! Narsingh kost inderdaad wat salaris nou en. Hij heeft echt wel waarde voor dit elftal en ik zou niet gek opkijken als hij zondag linksbuiten staat om Dumpfries af te stoppen. Persoonlijk blijft mijn voorkeur met Kokcu op links en Haps op het middenveld. We gaan het zien, ik reken op "gewoon" weer 3 punten. Niet luisteren naar die 020Neuzen onzin anaallisten op tv ;-)
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Precies. Daarom transfervrije spelers ven bewezen niveau een kans geven. We hebben nu eenmala niet het geld om veel te investeren. En investeren in spelers gaat hier ook te vaak fout. Narsingh heeft zo zijn waarde en in de beker maakte hij het winnende doelpunt. Of is iedereen dat alweer vergeten?

Ik zie hem graag als rechts back in plaats van Geertruida als je meer aanvallende impulsen nodig hebt tegen mindere tegenstanders.
Maar nu als back up is hij brood nodig door de blessure van Sinisterra.

Mijn ideale middenveld is nu Ozyacup, Karsdorp en Fer.
Verdediging Narsing, Botteghin, Senesi, Haps
Voorhoede Toornstra, larsson, Berghuis

Mss kan Toornstra ook Dumfries in de weg lopen. Zo niet kan je Haps er op zetten en Malacia inbrengen als links back. En toornstranog op ene plek zetten op het middenveld of op rechts op de vleugel als daar iemand niet rendeert. Berghuis scoort namelijk vaak tegen de kleintjes maar weinig tegen de top van NL.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Toornstra op links is natuurlijk ook 'n goede optie en hij heeft er vaker gespeeld. Lijkt mij prima en dan kan je inderdaad Ozyakup op het middenveld brengen. Narsingh als rechtsback ...? Nee joh. Maar het geeft wel ons probleem aan en dat is namelijk dat Feyenoord als enige van alle topclubs in NL en daar buiten [op Barca na] blijft spelen met 2 aanvallende middenvelders EN 2 aanvallende backs wat gewoonweg zelfmoord is!!! 020 en 035 spelen al jaren met 2 opkomende backs inderdaad met dit verschil dat zij 2 controleurs op het middenveld hebben staan waardoor je rest verdediging meestal op orde is ....
+1/-0

 
4 jaar geleden
2 x onnodig hands in de Europa cup. Zwak verdedigen, opbouw zeer matig. Nee Ie lekker terug sturen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda