Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Ik raakte eerst de bal en daarna pas zijn hoofd'

22 februari 2020 22:21

In gesprek met Fox Sports gaf Justin Bijlow aan dat hij de strafschop van Fortuna Sittard niet terecht vond. "Ik raakte eerst de bal en daarna pas zijn hoofd. Hij zei zelf ook dat het geen penalty was", aldus Bijlow. "Je ziet ook dat als hij de bal raakt, de bal naar de goal zou gaan. Nu gaat ie naar de zijkant."

Bijlow moest erkennen dat Feyenoord geen goede wedstrijd speelde tegen Fortuna Sittard. "Het was zeker niet onze beste wedstrijd. We hebben hem vooral op wilskracht gewonnen", zei hij daarover. "Het is iets wat er na de komst van Dick is gekomen. Hij heeft een andere speelstijl dan Jaap. Hij heeft er echt op gehamerd dat we er altijd in moeten blijven geloven en tot het laatste fluitsignaal door blijven gaan."

De doelman wilde zich niet uitspreken waar Feyenoord uiteindelijk zal eindigen. "We kijken van wedstrijd tot wedstrijd", zo gaf hij aan. "We gaan voor het hoogst haalbare. Volgende week tegen PSV en daarna tegen NAC Breda."


Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow fortuna erkennen fluitsignaal fox gehamerd nac speelstijl wilskracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.343 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannemen acardipane advocaat arnesen beek berghuis bestlander bestuur botteghin cariere conteh dirkteur edirin feyenoordopnummer frankrijk generatie gescout hanegem herstructureren jeugdopleidingen johnston jong naief ontmantelen ramesoe rcv regelt sabau scouten senesi