Transparent
Inloggen
Sluiten

Luis Sinisterra maanden uit de roulatie vanwege zware knieblessure

17 februari 2020 14:57 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Luis Sinisterra maanden uit de roulatie vanwege zware knieblessure; image source: Pro Shots

Feyenoord kan de komende maanden niet beschikken over Luis Sinisterra. Dat meldt de club via de officiële website. De Colombiaan liep tegen PEC Zwolle een zware knieblessure op en is naar verwachting zes tot acht maanden uitgeschakeld. De diagnose is gesteld na onderzoek door clubarts Casper van Eijck.

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

sinisterra casper clubarts colombiaan diagnose eijck pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Supertriest. Hij heeft tot nu toe een geweldig seizoen gedraaid en tegenstanders gingen steeds meer rekening met hem houden. Nu moeten we het weer met Larsson den, prima wanneer hij het op zijn heupen heeft maar te vaak geeft hij niet thuis.
+1/-0

4 jaar geleden
Heel erg jammer ging steeds beter spelen, ik hoop dat hij weer op niveau terug zal keren.
+1/-0

4 jaar geleden
Dat is denk ik het risico als je op een ander ondergrond dan gras speelt.
Het is werkelijk lachwekkend dat een zogenaamd professionele voetbalbond het toestaat dat een club geen gras maar een tapijt als voetbalveld gebruikt.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Exact die snelheid creativiteit en diepgang op links was cruciaal. Met larsson op die positie heb je dat niet en dan word het aanmodderen.

Zonde maar je ziet al haarscheurtjes ontstaan in de speelstyl van Advocaat als cruciale spelers weg vallen. Botteghin heeft enorm veel beperkingen maar is in de kleinere ruimtes in duels wel een goed koppende muur in de verdediging. Die heeft advocaat nodig in zijn speel stijl. Vandaar dat je al meteen achteruit gaat met Ié op zijn positie. (Daar moet je van Beek, Fer of Tapia nu neer zetten).

De transfer window is weer voorbij dus gezeur om linssen kan helemaal niet. Als transfervrije back up prima om te proberen. Maar zou je nu ook niet hebben gered omdat hij niet die benodigde kwaliteiten van een Sinisterra heeft.

Enkel Azarkan in de huidige selectie zou mss vergelijkbaar zijn maar is geheid nog te licht bevonden.

Men zal me hier wel verguizen maar ik zou Assaidi transfervrij ophalen. Is ook een technisch snel handenbindertje en die heb je daar gewoon nodig als links buiten. Assaidi zal geheid niet veel salaris kosten waardoor die nog in het salaris huis past. Assaidi zal mss moeten worden op getraind qua inhoud. Raakt hij uitgeput in een wedstrijd dan kan je hem er uit halen en vervangen door Narsingh die met zijn snelheid de back van de tegenstander (die dan al moe is) in de 2de helft gek maakt. Dan is dit Sinisterra probleem wel adequaat opgelost.

Meer keus heb je niet... De transfer window is voorbij en Larsson zal niet renderen door gebrek aan snelheid. Narsingh is beter op rechts snel maar niet zo technisch in het passeren van een man als Sinisterra.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Wat een onzin verkoop je toch weer. Eerst maanden lang hier op het forum dat we Sinistera maar moesten verkopen en nu vind je het weer een onmisbare speler.

Nu kom je weer met je stokpaardje van over the hill spelers aantrekken. Assaidi kon het in de eerste divisie allemaal maar net belopen en speelde ook niet alles. Deze jongen kon vroeger erg goed voetballen, nu niet meer.
Hij mist snelheid, heeft overgewicht en is al tijden uit de roulatie. Dat is helemaal niks meer.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik kan er ook niks aan doen als je mijn posts niet goed leest en/of blijkbaar niet binnen komt wat ik wil zeggen over sinisterra en het beleid wat je als voetbalclub moet voeren om weer structureel mee te doen in de top.

Die zaken die je aan geeft gaan namelijk prima samen.

Mijn eerste punt was:
Aan het begin van het seizoen als je Sinisterra niet gebruikt kan je hem beter verkopen... (omdat Gio hem nooit inzette)
Nu je hem gebruikt blijkt het een aanwinst maar moet je Sinisterra verkopen aan het eind van dit seizoen omdat hij een nog maar 1 jarig contract heeft.
Azarkan en Summerville heb je ook nog op zijn positie die volgend seizoen weer verder zijn. En Kalou en Elia zijn volgend seizoen transfervrij op te pikken en die acteren op een hoger niveau dan Sinisterra.

Trouwens dat Sinisterra nu weer is geblesseerd illustreert goed waarom je spelers als Sinisterra moet verkopen als er interesse voor is. Als een speler namelijk goed acteert maar niet het niveau champions league heeft en twijfelachtig is of hij dat niveau ooit snel zal halen... Kan je beter cashen en goedkoper een gelijkwaardige of zelfs betere kwaliteit speler halen. Je moet ook altijd opletten of er zich talenten aandienen in je jeugd opleiding op een positie in je elftal.

Je weet namelijk nooit of je speler/investering een blessure krijgt (nu sinisterra) of vorm dip (zie jorgensen) etc.

Punt 2:
Een speler vergelijkbaar met sinisterra heb je op de vleugel nodig als je 4-3-3 speelt. Dat wil zeggen iemand die een man kan passeren die snelheid heeft en diepgang heeft liefst mee verdedigt, assists geeft en scorend vermogen heeft. (dat laatste heeft Sinisterra minder).
We hebben geen ander type speler met die kwaliteiten in de huidige selectie. Azarkan is nog te licht bevonden. Larsson is niet snel genoeg en heeft die diepgang niet zonder bal en verdedigd niet goed mee.

Wat Assaidi betreft deed hij het toen twente nog eredivisie speelde prima. vorig seizoen had hij blijkbaar motivatie problemen omdat hij van twente niet weg mocht toen ze degradeerde. Is nog maar 31 dan ben je echt nog niet versleten.
Is dus gewoon een gevalletje afvallen en wat ik al zei fysiek weer op trainen. Hoeft maar een halve wedstrijd mee te kunnen de 2de helft kan je Narsingh inbrengen omdat hij dan op snelheid zijn back voorbij kan (en minder op techniek voorbij zijn tegenstander hoeft te gaan) omdat die back van de tegenstander dan moe is.

Dan heb je het gemis van een spelerstype als een sinisterra adequaat en goedkoop opgelost. Je kan ook niet anders omdat de transfer window alweer voorbij is.

Wat stel jij voor? Aan blijven modderen met larsson op de vleugel? Dat werkt namelijk al seizoenen aantoonbaar niet om de punten die ik al aan gaf.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Sinisterra ligt nog voor minimaal 3 jaar vast, dus je bewering is niet waar. Je herinnert je de Assaidi van 3 jaar terug, toen liet hij soms nog aardige dingen zien.
De Assaidi van nu is over the hill en zijn carriere is gewoon over.

Ik zou voor die paar wedstrijden helemaal niets doen, je hebt meerdere spelers die de linksbuiten positie in kunnen vullen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Hoe kom je er bij sinisterra heeft een contract tot 2021 met een cluboptie voor nog 2 jaar maar geen idee hoeveel die dan zou moeten krijgen qua salaris als afspraak. En wat het beleid zal zijn van de club mocht hij uit zijn contract lopen.

Nogmaals met 31 is je voetbal cariere niet over...

Je zou mss nog Elia of Kalou kunnen bellen en kijken of 1 van hun clubs hun contract willen verscheuren en we er 1 een contract geven. Maar daar is geheid geen salaris ruimte meer voor.

Welke spelers heb je dan op de links buiten positie? Larsson? die rendeert daar al jaren niet... Let op mijn woorden dat gaat je punten kosten en mss de 2de plaats... En de beker straks ook.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Sinsterra heeft een contract tot 2021 met een eenzijdige optie voor twee jaar extra. Er is geen enkele twijfel over zijn kwaliteiten, dus die optie wordt gewoon gelicht.
Hij ligt dus nog gewoon drie jaar vast, ze zullen heus zijn contract wel gaan opwaarderen om meer geld voor hem te kunnen krijgen.

31 is inderdaad niet te oud, maar de carriere van Assaidi is gewoon over.

We hebben opties genoeg voor de linksbuiten plaats. Larsson is de eerste optie en als tweede optie kan je Berghuis daar laten spelen met Narsingh op rechtsbuiten. Eventueel kan je nog anders gaan spelen en met 4 middenvelders spelen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik help het je je hopen het komt te vaak voor dat spelers met een optie opeens te duur blijken voor het salaris huis en je ze moet laten gaan. En met zijn zware blessure is het maar afwachten of hij terug komt op niveau... EN of Feyenoord dat risico neemt.

Wat Assaidi betreft zijn we het duidelijk oneens ;) Ik geef zo'n speler met duidelijk eerst kwaliteiten graag nog voor weinig geld een 2de kans.

Larsson heeft al zoveel kansen gehad verdedigd niet mee op links en komt daar snelheid en diepgang te kort. In het midden kan je het nog met hem proberen maar op de flank heeft hij niet het beoogde niveau.

Hoe vaak heb je berghuis links zien spelen? Dat wil hij niet. Wat jij aan geeft is best een goeie optie maar dan speel je met een links poot op links en een rechts poot op rechts. Dan speel je dus weer in een totaal andere speel stijl waar je backs zich op moeten aanpassen en die zijn bij ons al niet geweldig door de jeugdigheid... En staan Haps en Karsdorp er tja... Hun kracht is het opkomen... Dan staat zo'n vleugelspeler met een links poot op links en een rechts poot op rechts ze in de weg...

Verder zal Dick dat nooit doen want Berghuis is de enige speler die veel scoort in het team... Zet je hem op links zal het team dus veel minder doelpunten gaan maken... Advocaat zet berghuis daarom alleen op rechts of mss in het centrum.

We hebben dus geen adequate vervanger op niveau voor het uitvallen van Sinisterra op links. Daar moet dus wat bij al willen we voor de beker gaan en plek 2.

Als ze ELia, Kalou of Lens zo gek krijgen om hun contract in te leveren en bij Feyenoord te komen spelen vind ik dat ook prima al hebben we daar geheid niet het geld voor in het salaris huis...
+1/-0

 
4 jaar geleden
Vergeet je Drenthe niet te noemen? 😂
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ben jij tevreden met Malacia die soms niet zijn dag heeft op de links back positie? En een Haps die van glas is?

Denk je echt dat Drenthe er minder had gepresteerd als malacia daar soms? Heb je die wedstrijd tegen PEC soms niet goed bekeken ofzo? Zijn fouten kostte je bijna belangrijke punten. Daar had malacia weer een van zijn befaamde off days. Dan had ik liever een ervaren Drenthe goedkoop op de bank als 3de links back optie ja.

Jullie doen behoorlijk denigrerend over een speler die Feyenoord gewoon grof geld heeft opgebracht in een moeilijke periode. En gewoon een prima niveau had in zijn periode hier. Nu die jonge het voetbal weer op pikte kan hij duidelijk niet rekenen op de zogenaamde supporters van de club die veel aan hem verdiende. En kan hij niet rekenen op een mooie afsluiting van zij cariere hier net als Vlaar hier ook niet eens mocht mee trainen... Ik vind dat eigenlijk stuitend hoe fans hier dus om gaan met jongens van de club. En ze geen 2de kans gunnen voor een fractie aan salaris wat ze Feyenoord opbrachten aan transfergeld.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja, ik denk dat Drenthe minder had gepresteerd. Drenthe is passé. IJzeren Rinus ook trouwens.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
In mijn optiek schrijf je veel te snel spelers af. Zoals menigeen hier trouwens. Vlaar werd dat ook van gezegd en rendeert gewoon prima bij AZ. Kijk hoe die instorten nu hij daar niet meer centraal achterin staat.

Fer zag ook menig een het niet niet in zitten. Kuijt vond men te oud. Van Persie ook.

Zelfs een mindere Drenthe zou met zijn ervaring nu minder fouten maken als een Malacia uit vorm. Drenthe halen geeft je voor weinig geld een extra optie op die positie. Als je voor kampioenschappen wil gaan en geen geld hebt zijn dit verantwoorde risicotjes voor weinig.

En ik vind ook dat Feyenoord dit soort spelers die de club veel opbrachten gewoon moet laten mee trainen desnoods in een jong Feyenoord mochten ze dat willen mss verrassen ze je.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Op een bepaald zijn spelers inderdaad te oud om nog voldoende te renderen. Als jij een elftal wil samenstellen van 'gouwe ouwe' leef je uit! Maar ik ben blij dat jij geen vinger in de pap hebt bij Feyenoord. Dan zouden we in no-time voor de competitie spelen tegen de Koninklijke HFC. Of lager...
+1/-0

4 jaar geleden
Dit gaat ons zuur opbreken. Sinisterra was meer en meer de motor voorin. Larsson en Jorgensen kun je beiden vergeten, ver ondermaats. Misschien klinkt het idioot maar ik zie enkel Botteghin linksbuiten, ja ik hoor de lachers ...
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Beter dan jorgensen daar neerzetten want deed hij in Denemarken ook op de vleugel spelen. Kan hij in de spits rouleren met Larsson en veel van positie wisselen.
+2/-0

4 jaar geleden
Zo ontzettend balen dit! Voor hem natuurlijk het meest. Niet door het veld maar door Kersten ordinair uit de wedstrijd getrapt. Is/was inderdaad aan 'n heel sterk seizoen bezig en zal zeker gemist worden. Voor alle vGeel-haters .... hij was het die deze jongen voor 1,5 miljoen heeft opgehaald he! Is over 2j minstens 20-25 miljoen waard, ik zou hem juist nu verlengen met 1 jaar ;-) Volgens mij is echter zijn positie het beste in te vullen door Orkan door te schuiven waardoor je de keuze krijgt om 'n sterke middenvelder te brengen. Bijv Okzakup of wat sommige ook zien, Haps. Haps brengt extra power en is ook doelgericht. Misschien is dit wel 'n geluk bij 'n ongeluk :-)) Want dan staat er wel 'n geweldig middenveld met Fer-Toornstra-Haps/Okzakup dit is op alle posities beter dan wat bijv PSV heeft staan. En .... Orkan en Bosinick vonden elkaar tegen PEC ook heel makkelijk en dat zal alleen maar beter worden.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki