Transparent
Inloggen
Sluiten

Robert Bozenik: "Blij om mijn eerste goal te hebben gemaakt"

16 februari 2020 19:27

De matchwinner bij PEC Zwolle - Feyenoord was Robert Bozenik. De Slowaakse aanwinst van Feyenoord wist in de 88e minuut de 3-4 te maken, wat voor veel opluchting zorgde. Ook Bozenik zelf was blij met zijn doelpunt en gaf aan dat er veel emotie loskwam, zowel bij de goal als na afloop van de wedstrijd.

"Ik ben erg blij met de overwinning. Het was een hele moeilijke wedstrijd, maar we hebben er alles voor gedaan. We hebben hard gewerkt en uiteindelijk betaalde zich dat uit". De spits kreeg in de rust de nodige aanwijzingen van Advocaat, gaf hij aan. "Ik moest vooral hard werken en de ruimtes achter de verdediging benutten. Daar viel, met wat geluk, ook de 3-4 uit. De verdediger raakte hem nog aan, maar het was een belangrijke goal en een fantastisch moment voor me. Ook het feestje na afloop met de supporters was geweldig. Het was een big win".




Tags

bozenik aanwijzingen advocaat loskwam matchwinner pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg