Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord - NAC Breda op donderdag 5 maart

14 februari 2020 11:06 - KNVB
Foto: Pro Shots

Feyenoord - NAC Breda op donderdag 5 maart; image source: Pro Shots

Feyenoord zal de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen NAC Breda op donderdag 5 maart gaan spelen. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Om 20:45 uur zal het duel in De Kuip afgetrapt worden en het duel wordt live uitgezonden op Fox Sports. Mocht Feyenoord de finale halen is het op papier wel de uitploeg. Het mag dan echter wel gebruik maken van de thuiskleedkamer.

Meer op KNVB
Tags

nac knvb fox kuip thuiskleedkamer uitploeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Fantastisch allemaal! Toornstra was echt waanzinnig goed en belangrijk, echt overal op het veld aanwezig en de voorassist op senesi en een doelpunt voorkomen. Wat trouwens als ajakkes ook de finale haalt? :\(. Aan de andere kant als ajakkes 1e wordt en wij de finale verliezen spelen we direct EL Poulefase? Kap nou eens met die ongelofelijke kuttijd van 20.45u terwijl dat totaal niet nodig is. We hebben een landelijke aanhang, oa in Eemsmond helemaal rechtsboven een seizoenkaarthouder (2014, die zal wel geen kaart kopen): https://www.tubantia.nl/integratie/voetbalkaartlink
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als Ajax de finale haalt, krijgen we vast weer een dubbele finale.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nee hoor daar gaat Feyenoord niet akkoord mee.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Feyenoord niet akkoord. Daar zal de knvb wakker van liggen!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Jazeker gewoon één finale Feyenoord - Utrecht
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als ajakkes onverhoopt de beker wint en ook de titel pakt, dan schuift waarschijnlijk het startbewijs voor de derde kwalificatieronde E.L. door naar de nummer drie van de Eredivisie. Zo was het vorig seizoen althans. De verliezer van de bekerfinale heeft er an sich dus weinig aan.
+1/-0

4 jaar geleden
Gewoon Amsterdammers laten komen met genoeg ME moet het kunnen na zoveel jaar.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dan groot uitvak en daarnaast vrouwen en kinderen dan kan het.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik zou persoonlijk liever niet naast het Ajax-vak zitten met vrouw en kind. Beide kanten hebben schuld aan deze situatie, maar als ik hoor/zie wat de psychopaten van Ajax afgelopen jaren uitgevroten hebben; vind ik HEN momenteel het grote probleem.

ZIJ tonen met regelmaat aan dat ze schijt hebben aan bepaalde ongeschreven regels die bestaan onder zulke groepen die uit zijn op rottigheid. Ze vallen vrouwen, kinderen, spelers en hun families aan als het ze uitkomt. Ze slopen het veld en brengen daarmee zelfs hun eigen ploeg in gevaar.

Ajax is echter een zeer handig bespeler van de beeldvorming, en deze acties krijgen daardoor onevenredige aandacht en consequenties ten opzichte van de incidenten waarbij Feyenoord-'supporters' betrokken zijn. Dat is Feyenoords eigen schuld, op basis van het verleden waarin de supporters volkomen terecht veel meer gevreesd werden. Maar zou daar niet in trappen en de veiligheid van mijn familie in de waagschaal leggen.

Reken er maar op dat die klootzakken bij Ajax iets in petto hebben voor de bekerfinale wanneer zij weer zouden mogen afreizen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki