Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: "Trots om Feyenoorder te zijn"

13 februari 2020 23:25

Na afloop van de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen ging het interview met Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis vooral om het grote verlies van clubman Carlo de Leeuw. De aanvaller benadrukte dat het verlies van een groot man hard is aangekomen in de spelersgroep.

"Carlo en ik hadden een mooie, creatieve band. Allebei linkspoten en lekker eigenwijs. Het klikte vanaf dag één. Carlo was een echte. Een man die nergens omheen draaide en recht voor zijn raap was. Hij had geen dubbele agenda of belangen voor iemand anders. Hij had altijd iets positiefs om zich heen hangen. We zijn een groot mens te vroeg verloren.”

In de kleedkamer was het dit keer niet de aanvoerder die het woord nam, maar middenvelder Leroy Fer. Volledig terecht volgens Berghuis: "Het was duidelijk dat hij de juiste persoon was om de groep toe te spreken. Hij kende Carlo het langst en had de meest hechte band met hem. Hij moest het zijn. Ik ben trots op Feyenoord. Op dit soort momenten is de club er voor iedereen. Ook vandaag zijn er weer zo veel mensen in het stadion, ook buiten het uitvak. Ik ben echt een trotse Feyenoorder".


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis carlo aangekomen benadrukte clubman eigenwijs fer heerenveen klikte langst leeuw linkspoten positiefs raap trotse uitvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis besiktas bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht