Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan-Arie van der Heijden: "Voetbal was vandaag niet het belangrijkste"

13 februari 2020 23:18

Na de overwinning op sc Heerenveen bracht de selectie van Feyenoord nogmaals een eerbetoon aan clubman Carlo de Leeuw. De wedstrijd van vandaag stond voor de Rotterdammers primair dan ook niet in het teken van voetbal, bevestigde de ingevallen verdediger Jan-Arie van der Heijden.

“Vandaag was voetbal eigenlijk niet het belangrijkste. We kwamen voor één ding en één iemand, en dat was Carlo. We wilde hem eren met een overwinning en dat is gelukt. Hoe dat zou gebeuren maakte niet uit. Ik hoop dat we het verdriet van zijn familie hebben kunnen verminderen, ook al is het maar met één procent. Carlo was echt een gouden gozer, iedereen mocht hem enorm. Ik heb persoonlijk ook mooie ervaringen met hem. Zo wilde hij ooit bij een 3-0 voorsprong invallen, maar was hij helaas zijn schoenen vergeten. Zo zijn er nog meer prachtige verhalen over Carlo. Dit verlies is zo enorm zuur.".

Voorafgaand aan de wedstrijd wilde trainer Dick Advocaat de spelersgroep toespreken, maar emoties maakten dit onmogelijk. Hierop nam Leroy Fer het woord, aldus Van der Heijden. "Dick wilde in de bespreking nog zeggen waar het om ging, maar dat lukte niet echt. Leroy lukte het op dat moment wel en hij heeft de groep toegesproken. Het heeft absoluut extra hulp gebracht om de wedstrijd te winnen".


Discussieer mee op de forums


Tags

carlo heijden advocaat bespreking clubman eerbetoon fer heerenveen hierop leeuw primair toegesproken toespreken verminderen zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat azarkan baseer behoudend berghuis botteghin bozenik compact diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen karsdorp kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop senesi sinisterra spajic teixeira toornstra twente vleugel