Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: "Deze is helemaal voor Carlo"

13 februari 2020 23:14
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Deze is helemaal voor Carlo"; image source: Pro Shots

Feyenoord plaatste zich donderdagavond dankzij een 0-1 zege op sc Heerenveen voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Trainer Dick Advocaat sprak van een emotionele avond, waarin het opnieuw de goede kant op viel voor Feyenoord.

"Ik vond de woorden van Steven (Berghuis, red.) wel mooi. Hij zei dat het geen optie was om vandaag te verliezen en dat was ook zo. Het was een hele emotionele wedstrijd waarin we, zeker het eerste half uur, erg goed speelden. We hadden pech dat we er maar één maakten. In het laatste kwartier voor rust was sc Heerenveen de betere".

Verder beaamde de oefenmeester dat het in de tweede helft vooral een gevecht werd: "Er was één ploeg die graag gelijk wilde maken en één ploeg die de voorsprong wilde uitbreiden. Het was denk ik een leuke wedstrijd om naar te kijken. Des te leuker is het dat je dan wint." Opvallend was ook het akkefietje van Advocaat met arbiter Higler, waarop de Hagenees luchtig reageerde door te zeggen dat dat het felle in hem is, dat nooit zal verdwijnen.

Na afloop ging Advocaat overigens meteen de kleedkamers in. "Ik hoorde dat het geweldig was, wat de spelers en de fans op het veld deden. Ik kan daar niet meer zo goed tegen, dus ging ik lekker naar binnen. Dan heb ik het wat makkelijker met mijn emoties. Ik ga het sowieso terug kijken. Deze overwinning is helemaal voor Carlo".


Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat carlo heerenveen beaamde berghuis higler knvb luchtig oefenmeester

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis besiktas bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht