Transparent
Inloggen
Sluiten

Materiaalman Carlo de Leeuw overleden

13 februari 2020 11:19 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Materiaalman Carlo de Leeuw overleden; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Feyenoord dat materiaalman Carlo de Leeuw donderdag is overleden. Bij de geboren Rotterdammer werd in aanloop naar dit seizoen kanker geconstateerd, waarna hij een zware operatie moest ondergaan. Uiteindelijk bleek het een strijd die helaas niet te winnen viel.

De Leeuw speelde in de jeugd van Feyenoord en kwam uiteindelijk tot 45 wedstrijden in het eerste elftal. In 2000 keerde hij terug bij de club als materiaalman en dat deed hij tot aan het begin van dit seizoen.

Feyenoord heeft een condoleancepagina geopend. Supporters kunnen ook hun medeleven betuigen bij het condoleanceregister in het Maasgebouw.

Namens iedereen van Feyenoord.Supporters.nl willen wij de nabestaanden heel veel sterkte toe wensen in deze tijd.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

leeuw materiaalman carlo overleden condoleancepagina condoleanceregister geconstateerd maasgebouw medeleven rotterdammer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden (gewijzigd)
Een vreselijk bericht, waarbij alles in het niet valt. Voetbal is opeens niet heel belangrijk meer, maar ik hoop dat de ploeg vanavond in staat is dit gemis en het grote verdriet om te zetten in iets positiefs voor Carlo.

De club en het Legioen zal Carlo nog wel eren op een grootse wijze, een wijze die hij verdiend.

YNWA
+3/-0

10 maanden geleden
Sterkte aan de familie en andere nabestaanden.Gecondoleerd met dit enorme verlies.R.I.P. Carlo YNWA!!!!!
+2/-0

10 maanden geleden
Verschrikkelijk, ik kreeg de laatste tijd al de indruk dat dit weleens niet goed zou kunnen aflopen. Familie en vrienden gecondoleerd en heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Rust zacht Carlo.
+3/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advisory advocaat alexandre asset azarkan banking bannis berghuis bestlander brothers clients dickie firm freres geertruida hanegem houses into lazard linssen nieuwkoop office ramesoe sabau vente verbeek world york zirkzee