Transparent
Inloggen
Sluiten

"Baan onderhandelt in Zweden over huurverlenging Elmander"

16 juni 2003 13:57

Verslaggever: K

Volgens de grote Zweedse krant Aftonbladet was Rob Baan afgelopen weekend in het geheim in Zweden voor besprekingen met Djurg?rden over de toekomst van Johan Elmander. Volgens de krant zou o.a. de mogelijkheid zijn besproken om het huurcontract van Elmander met nog 6 maanden te verlengen. Komende week zou er verder gesproken worden. Volgens de huidige afspraken moet Elmander zich op de eerste training van het nieuwe seizoen melden bij Feyenoord. Zelf zou Elmander een basisplaats in Zweden prefereren boven een plaats op de bank in Rotterdam.

Elmander lijkt te duur voor de Zweedse club om te kopen, behalve als Kim Kallstrom in een deal zou worden betrokken. Feyenoord heeft echter andere prioriteiten dan de positie van aanvallende middenvelder. Ook het Franse Sedan wordt nog steeds genoemd als geinteresseerde voor de Feyenoord aanvaller.

Meer op




Tags

elmander zweden baan huurverlenging aftonbladet djurg kallstrom kim prioriteiten rden sedan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.441 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda