Transparent
Inloggen
Sluiten

Strijd om TOTO KNVB Beker wordt donderdag hervat in Heerenveen

12 februari 2020 10:29

Voor Feyenoord wacht donderdagavond weer een wedstrijd voor de TOTO KNVB Beker. In Friesland is sc Heerenveen dan de tegenstander, de huidige nummer 10 van de Eredivisie. De Friezen bereikten de kwartfinale door na strafschoppen te winnen van Willem II. Eerder werden ook al Excelsior Maassluis en Roda JC verslagen.

Feyenoord reisde voor de beker al zes keer eerder af naar Heerenveen en de resultaten zijn op dat punt perfect gedeeld. Na 90 minuten was 2x Feyenoord de winnaar, 2x won sc Heerenveen en 2x was de stand toen nog gelijk. Feyenoord won vervolgens die beide gelijke spelen wel na het nemen van strafschoppen.

Voor de competitie speelde het dit seizoen al beide wedstrijden tegen sc Heerenveen. Vroeg in het seizoen speelde de ploeg met 1-1 gelijk in Friesland, terwijl een maand geleden Feyenoord in De Kuip met 3-1 te sterk was.

Aan de kant van sc Heerenveen spelen drie spelers met een verleden bij Feyenoord. Warner Hahn, Lucas Woudenberg en Rodney Kongolo speelden allemaal in Rotterdam, maar Woudenberg is de enige die in actie kwam in het eerste elftal. Bij Feyenoord kwamen Luciano Narsingh en Sam Larsson eerder uit voor sc Heerenveen.


Discussieer mee op de forums


Tags

heerenveen knvb friesland woudenberg bereikten eredivisie excelsior hahn kongolo kuip larsson lucas maassluis narsingh roda warner

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat akzekup arkazan arnesen assaidi azarkan beek bodegom botteghin bozenik fer feyenoordopnummer fortuna geheid hanegem haps jong karsdorp kokcu larsson narsingh opbouw realist rvc sinisterra socrates speelstyl titel troost