Transparent
Inloggen
Sluiten

AZ - Feyenoord afgelast

8 februari 2020 16:58 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

AZ - Feyenoord afgelast; image source: Pro Shots

AZ - Feyenoord zal zondagmiddag niet gespeeld gaan worden. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Vanwege de verwachte storm is het duel uit voorzorg afgelast. Het is nog onduidelijk wanneer de wedstrijd ingehaald zal worden. De komende dagen zal de voetbalbond in nauw overleg met de clubs, lokale overheden en overige betrokkenen kijken naar een geschikte datum. Volgens de voetbalbond wordt het een flinke puzzel, maar de veiligheid van spelers en supporters staat voorop.

Meer op KNVB.nl


Tags

afgelast ingehaald knvb overheden voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Aan de ene kant zonde dat het is afgelast, want we zitten nu in een lekkere flow en AZ had de nodige twijfelgevallen. Aan de andere kant volkomen terecht dat het is afgelast gezien het weer.
+1/-0

 
3 weken geleden
Zeker daar in Alkmaar, normaal gesproken stormt het daar al standaard terwijl de rest van Nederland compleet windstil is. Dat het dak daar afgewaaid is verbaasde me ook niet echt. En gisteren (zonder dak, en met een écht serieuze storm) wilde je daar helemaal niet in de buurt zijn denk ik.
+1/-0

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat akzekup arkazan arnesen assaidi azarkan beek bodegom botteghin bozenik fer feyenoordopnummer fortuna geheid hanegem haps jong karsdorp kokcu larsson narsingh opbouw realist rvc sinisterra socrates speelstyl titel troost