Transparent
Inloggen
Sluiten

Oğuzhan Özyakup: 'Ik ben echt heel blij dat ik zo ben begonnen'

1 februari 2020 22:50

In gesprek met Fox Sports gaf Oğuzhan Özyakup aan het leuk te vinden dat hij de snelst scorende Eredivisie-debutant ooit is. "Het is vooral ook leuk dat het op de verjaardag van mijn moeder is. Voor het eerst in jaren dat op haar verjaardag weer samen met haar ben", aldus Özyakup. "Het was een leuk en goed begin. De wedstrijd ging ook wel goed. In de eerste helft hadden we volledige controle, maar in de tweede helft begin je een beetje slap en dat mag niet vind ik. Na de 2-0 bepalen we de wedstrijd."

De middenvelder voelt zich opgelucht sinds hij in Rotterdam is. "Ik voel me goed. Ben bij mijn ouders en bij mijn vrienden, die ik echt heb gemist", zo gaf hij aan. "Ik ga met plezier naar de training. Ik wil weer gewoon voetballen. Een beetje rust aan mijn hoofd en dat betaalt zich zo uit. Ik ben echt heel blij dat ik zo ben begonnen."

Özyakup vindt De Kuip te vergelijken met de sfeer in Turkse stadions. "Het zit elke wedstrijd vol. De fans zijn fanatiek en dat helpt mij wel een beetje", zei hij daarover. "Ik ben dat gewend en ik denk dat het iedere voetballer wel helpt als de sfeer zo is. Het is ietsjes anders. Een paar kleine dingetjes."




Tags

ozyakup oguzhan dingetjes eredivisie fanatiek fox ietsjes kuip opgelucht scorende slap snelst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer