Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Na de 2-0 was het wel een gelopen koers'

1 februari 2020 22:23

Dick Advocaat was niet helemaal tevreden met het spel van zijn ploeg. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "FC Emmen stond goed georganiseerd met veel man achter de bal. Ze gokten op de counter en een paar keer lukte dat", aldus Advocaat. "We kregen wel genoeg kansen om de 2-0 te maken, maar zolang het nog 1-0 stond kon het ook de andere kant opvallen. Na de 2-0 was het wel een gelopen koers."

De trainer van Feyenoord was blij met de goal van Oğuzhan Özyakup, maar vond ook dat de middenvelder nog beter kan. "Je ziet toch wel dat hij een tijdje niet gespeeld heeft", zo gaf hij aan. "Maar je ziet ook dat deze competitie niet makkelijk is. Er moet veel gelopen worden en we moeten zorgen dat hij fysiek blijft aanhaken, want anders krijg je dadelijk blessures. Ik wisselde hem ook, omdat ik geen risico wilde lopen."

Advocaat was gedeeltelijk tevreden met het spel van Nicolai Jorgensen. "Ik vond hem de eerste helft echt niet goed. Dat heb ik hem ook verteld na afloop. De tweede helft speelde hij zoals hij hoort te spelen", zei hij daarover. "Buiten dat hij een mooie goal maakt, was er veel meer beweging en veel meer strijd. Dat hoort er op dit niveau bij. Dat ontbrak er bij hem aan in de eerste helft."




Tags

advocaat koers counter dadelijk emmen fox gokten jorgensen oguzhan opvallen ozyakup

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda