Transparent
Inloggen
Sluiten

'Liesblessure Nicolai Jørgensen valt mee'

30 januari 2020 07:11 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Liesblessure Nicolai Jørgensen valt mee"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat de blessure van Nicolai Jørgensen mee lijkt te vallen. De Deense spits viel tegen Fortuna Sittard uit met een liesblessure, maar volgens de medische staf van de club is het niet ernstig. Wel is Jørgensen nog onzeker voor zaterdagavond.

Orkun Kökcü lijkt zaterdag wel inzetbaar. Hij werd tegen Fortuna gewisseld vanwege hamstringklachten, maar dat was volgens Dick Advocaat uit voorzorg.


Discussieer mee op de forums


Tags

liesblessure fortuna advocaat kokcu voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Hoe is het mogelijk dat Nicolai voortdurend blessures heeft, heeft hij een lage pijngrens, camoufleert hij zo zijn vermoeidheid of onvrede, valt hij vooral uit als we dreigen te verliezen, heeft hij de verkeerde schoenen, of is zijn vrouw te knap?
+1/-0

3 maanden geleden
Weet ook niet wat er met die man aan de hand is, maar ik heb het wel gehad met hem. Altijd blessures en kan niet op kunstgras,wat kan hij dan wel? Doelpunt maken waar hij er voor staat doet hij ook al niet.
+1/-0

3 maanden geleden
Gewoon de 2 nieuwelingen in de basis Dick. Met Nicolai ben ik nu wel klaar
+1/-0

2 maanden geleden
Is hij soms familie van Arjen Robben? Die had ook altijd wat. Verkopen, stop hem in een doos met een roze strik er om heen. Voor dat geld een andere halen? Ik weet het niet. Laat hem eerst maar eens goed herstellen, dan kunnen we hem daarna nog wel gebruiken. Gooi de nieuwe spits maar meteen voor de leeuwen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Maar dan wel in een doos met veel piepschuim en schuimfolie. Anders gaat ie stuk tijdens transport...
+1/-0

2 maanden geleden
Eigenlijk moet je hem klaar stomen voor het ek dan helemaal blessure vrij voor maken en dan hopend at hij daar iets laat zien zodat hij wat waard word. En dan weg doen.

Je kan echt niet van hem op aan met al die pijntjes... De klad kwam er inderdaad in nadat zijn transfer met new castle afketste.

Ik zou zeggen probeer larsson eens in de spits is onze beste technische man en hoeft dan minder te verdedigen.

Is vanuit het midden veel gevaarlijker.

Begrijp niet waarom dat in onze spitsen nood nooit is getest...

Als hij daar rendeert kan die ons mss ook geld opleveren heeft na dit seizoen nog maar een 1 jarig contract net als helaas sinisterra. Dus moet je eigenlijk verkopen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Larsson in de spits? Larsson trekt zijn poot nog terug als hij tegen onder 15 speelt. Zodra er een tegenstander in de buurt komt, is Lars klaar met de bal. Lijkt mij geen bruikbare spits met zo'n instelling.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vind zijn instelling ook niet best... Maar je dwingt hem in die spits positie dat dan wel te doen. Of met zijn techniek uit de duels te blijven.
+1/-0

2 maanden geleden
Wachten op de volgende blessure want deze man is van porcelein
+1/-0

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat anderlecht arnesen bazoer bekerfinale blaak corona dirkteur elia fer feyenoordopnummer fosu herik inhoud janmaat jong jorien karsdorp kokcu kuyt luckassen mensah narsingh ongeschikt optiek ramesoe renderen roma tapia toornstra